PORTO TECHNICA

Παναγιώτης Σούρλας
Ρολλά ασφαλείας - Γκαραζόπορτες Ρολλά ασφαλείας - Γκαραζόπορτες

Περιγραφή

H Porto Technica είναι μία σχετικά νεοσύστατη εταιρία που όμως στελεχώνεται από στελέχη με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των βιομηχανικών ανοιγμάτων και των εφαρμογών τους. Η εταιρεία στεγάζεται σε βιομηχανικό χώρο 900 τ.μ. στην Σίνδο Θεσσαλονίκης. Διαθέτει γραφεία, εκθετήριο, τμήμα συναρμολόγισης και προσαρμογής, τμήμα ειδικών κατασκευών, τμήμα ελέγχου λειτουργίας των εφαρμογών, συνεργεία τοποθέτησης που υποστηρίζονται από ιδιόκτητα διασκευασμένα φορτηγά και τομέα συντήρησης και επισκευής των εφαρμογών.

Εξειδικευμένο προσωπικό υποστηρίζει τις εγκαταστάσεις με τακτικό έλεγχο και συντήρηση αλλά και σε περιπτώσεις εκτακτων αναγκών προσφέρονται άμεσες λύσεις υποστήριξης όπου κρίνεται απαραίτητο. Επιπλέον επεκτάσεις, πρόσθετοι αυτοματισμοί, επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας και γενικά ότι ανάγκη προκύπτει από τη χρήση των συστημάτων υποστηρίζονται με υπευθυνότητα και κριτήριο την σωστή λειτουργία και το πολλαπλό ώφελος του πελάτη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.portotechnica.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.