Big Ben - Προτυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών

Τσιάρα Ε. - Αναγνώστου Β.
Φροντιστήρια - Σχολική Βοήθεια Φροντιστήρια - Σχολική Βοήθεια

Περιγραφή

Λειτουργεί στη Χαλάστρα από το 2004, σε έναν μοντέρνο, ειδικά διαμορφωμένο ( 6 μεγάλες αίθουσες, αίθουσες αναμονής, προαύλιος χώρος) και πλήρως εξοπλισμένο χώρο που πληρεί όλες τις προδιαγραφές για την ασφάλεια και την ευχάριστη εκπαίδευση των παιδιών.

Προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ τα μαθήματα Pre-Junior Αγγλικών (για παιδιά Α΄ και Β΄Δημοτικού) και της προκαταρκτικής τάξης Γερμανικών (για παιδιά Γ΄ και Δ΄Δημοτικού). Super προσφορά: δωρεάν και η πρώτη κανονική τάξη Γερμανικών για όλους τους μαθητές μας. Επιπλέον, φέτος προχωρήσαμε σε μείωση τιμών στα ανοιχτά τμήματα και δεν κάνουμε καμία αύξηση στις τιμές των κλειστών θέλοντας να προσφέρουμε σε όλους την ποιότητα των προγραμμάτων μας.

Στο BIG BEN διδάσκονται Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά από έμπειρες καθηγήτριες (και native speakers) με μεράκι και πραγματικό ενδιαφέρον για την εξέλιξη και επιτυχία των μαθητών.

Λειτουργούν κλειστά τμήματα έως 6 ατόμων αλλά και ολιγάριθμα ανοιχτά τμήματα έως 12 ατόμων, καθώς και ειδικά ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων όλων των επιπέδων και τμήματα Business English.

Το σχολείο μας εφαρμόζει σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας με οπτικοακουστικά μέσα. Από φέτος στο διδακτικό εξοπλισμό μας (T.V., video lessons, CD players, προτζέκτορες) έχουν προστεθεί και 3 Διαδραστικοί Πίνακες, το πιο σύγχρονο και χρήσιμο εργαλείο για ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική διδασκαλία. Επίσης, τα βιβλία που χρησιμοποιούνται στη διδασκαλία επιλέγονται με προσοχή έτσι ώστε να συνοδεύονται από υλικό για διαδραστικούς πίνακες και e-books. Επιπλέον, προσφέρουμε δωρεάν ένα CD ROM που βοηθάει το μαθητή να συνεχίζει τη μάθηση και εκτός αίθουσας με ευχάριστες ασκήσεις και δραστηριότητες στο υπολογιστή του.

Τα μονόωρα μαθήματα στο Κέντρο μας είναι πάντα 60λεπτα.

Το Κέντρο μας είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο του πανεπιστημίου του Cambridge και του φορέα πιστοποίησης City and Guilds, εξασφαλίζοντας έτσι τις ιδανικότερες συνθήκες διεξαγωγής εξετάσεων για τους μαθητές μας.

Κάθε χρόνο οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότηα να συμμετέχουν σε μια σειρά από εξωσχολικές δραστηριότητες.

Η συνεργασία μας με τους γονείς είναι συνεχής (άμεση ενημέρωση για απουσίες, Κάρτα Προόδου, ενημέρωση για το νέο τρόπο διδασκαλίας)

Η έως 100% επιτυχία των μαθητών μας στις εξετάσεις αποτελούν απόδειξη της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς μας.


Ώρες επικοινωνίας: 13.00 - 21.00



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.