Ταβέρνα, Ψησταριά, Restaurant, Grill Room, Snack Bar La Piazza, Barbati, Μπαρμπάτι Κέρκυρας

Χρύσανθος Θεόδοτος
Εστιατόρια Εστιατόρια

Περιγραφή

To La Piazza είναι ένα οικογενειακό παραδοσιακό εστιατόριο - ταβέρνα, Snack Bar, Grill Room στο Μπαρμπάτι της Κέρκυρας. Θα μας βρείτε στην αρχή του Μπαρμπάτι.

Προσφέρουμε εκλεκτή κουζίνα, με κρέατα και ψάρια πάντα φρέσκα. Τα ψητά μας τα ψήνουμε όλα στα κάρβουνα.

Είμαστε ανοιχτά όλο το χρόνο, με ξεχωριστή ποιότητα και τιμές.

Στο La Piazza θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε το γεύμα και το ποτό σας σε μια φιλική ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από καταπληκτική θέα στη θάλασσα και μαγευτική θέα του βουνού Παντοκράτορα, μαζί με πολύ ρομαντισμό και γαλήνη.

Είμαστε γνωστοί για την ποιότητα που προσφέρουμε όχι μόνο στους επισκέπτες του νησιού αλλά και στους μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι μας δίνουν τη χαρά να τους προσφέρουμε τα ποιοτικά μας εδέσματα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Welcome to our family restaurant and grill room!

You will find us at the beginning of Barbati resort. We are open all year round with traditional local dishes and grilled meat and fish on the charcoal.

At La Piazza you will relax and enjoy your meal and drink in a friendly atmosphere surrounded by the amazing sea view and the breathtaking view of Pantokrator mountain along with romance and calmness.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.