Έπιπλo-Κουζίνα Παπάζογλου Βασίλειος

Παπάζογλου Βασίλειος
Επιπλα Επιπλα

Περιγραφή

Από το 1973 η Επιχείρηση Έπιπλο Παπάζογλου Βασίλειος ασχολείται με την κατασκευή και την πώληση επίπλων όλων των ειδών, όπως έπιπλα κουζίνας, κρεβατοκάμαρες,  παιδικά έπιπλα, συνθέσεις, σύνθετα, τραπεζαρίες, μπουφέδες, έπιπλα μπάνιου κ.ά.. Όλα τα έπιπλά μας κατασκευάζονται με άριστα υλικά και με μηχανισμούς που εκτός από αντοχή διαθέτουν και διεθνή Πιστοποιητικά.

Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή βασισμένα στη σύγχρονη αισθητική και το καλό γούστο.

Επιπλέον:

  • Δίνουμε εγγύηση διότι είμαστε σίγουροι για τη λειτουργικότητα των προϊόντων μας.
  • Εξειδικευμένος διακοσμητής - σχεδιαστής και τεχνίτης θα σας προτείνει λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση.
  • Η αποξήλωση και τοποθέτηση κουζίνας και επίπλων στο χώρο σας είναι δικό μας θέμα και όχι δικό σας βάσανο!
  • Η τεχνική υποστήριξη είναι δίπλα σας και μετά την τοποθέτηση των επίπλων σας.

Επιπλώνουμε όλο το σπίτι σας σε χαμηλές τιμές από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα προσφορών. Διαμορφώνουμε τα σχέδια των επίπλων σας σύμφωνα με τον χώρο και τις απαιτήσεις σας.

Μπορείτε να δείτε τα έπιπλά μας στον εκθεσιακό μας χώρο στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Ροδόπολη Σερρών.

 

Ξεχωρίζουμε, επίσης, στον τομέα των επίπλων για τις επιφάνειες μαρκετερί και τα αναπαλαιωμένα έπιπλά μας.

Κυρίαρχος στόχος της επιχείρησης Παπάζογλου Βασίλειος ήταν και παραμένει ο σχεδιασμός και η δημιουργία επίπλων που εντυπωσιάζουν και ικανοποιούν αισθητικά όλους τους πελάτες της.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.