ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΟΡ

Χαράλαμπος Παπακωνσταντίνου
Παιδικών κήπων και παιδικών χαρών Παιδικών κήπων και παιδικών χαρών

Περιγραφή

ΓΙΑΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΟΡ;

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Για τυχόν πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε ή απορίες για την εγκατάσταση των οργάνων, καλέστε το τηλέφωνο του τμήματος εξυπηρετήσεως πελατών 2310359688.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναλυτικά ενημερωτικά έντυπα και τιμοκατάλογοι όλων των ειδών που εκδίδονται σε τακτά διαστήματα, δίνουν πλήρη και σωστή πληροφόρηση στους πελάτες της ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΟΡ.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΟΡ μπορεί και προσφέρει χάρις στην μακρόχρονη πείρα της και τους διεθνείς συνεργάτες της, προϊόντα που διακρίνονται πάντα για την καλύτερη ποιότητα και ασφάλεια των οργάνων εφαρμόζοντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ΕΝ1176: 2000/1-7 και ΕΝ1177: 1999, επίσης βρισκόμαστε στην διαδικασία της απόκτησης του ISO.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΑΣ

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΟΡ καλύπτει με πολλές εγγυήσεις γνησιότητας, σωστής ποιότητας και καλής λειτουργίας, όλα τα προϊόντα που διαθέτει είτε στους δήμους είτε στις κοινότητες ή άλλα κέντρα, μέσω τιμοκαταλόγου. Όλες οι βαφές των οργάνων είναι μη τοξικές και φιλικές στο περιβάλλον.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΟΡ αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις κορυφαίες εταιρείες. Μηχανοργάνωση, οργάνωσης τεχνών και σχεδίου. Μετά από 21 χρόνια ανοδικής πορείας και με συνεργάτες πάντα πρόθυμους να εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη, μπορεί και δίνει στο ακέραιο αυτά που υπόσχεται.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σου έχουμε την χαρά για τη νέα έκδοση του ενημερωτικού μας φυλλαδίου το οποίο έχει:
1) Ανανεωμένη όψη στις νέες κατασκευές
2) Ανανεωμένα χρώματα ώστε να μπορείς να διαλέξεις αυτά που χρειάζεται γρήγορα και εύκολα.
Ευχαριστούμε και πιστεύουμε σύντομα να μας δώσεις τη δυνατότητα να σου αποδείξουμε ότι βασικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτησή σου.
Φιλικά
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & Υιός (ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΠΟΡ) Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.