ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ Αλουμινοκατασκευες Σιδηροκατασκευες. Κατασκευές αλουμινίου σιδήρου Ρόδος. Κουφώματα, Ρολά, Πέργολες

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές κατασκευές Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές κατασκευές

Περιγραφή

Αναλαμβάνουμε παντός είδους αλουμινοκατασκευές και μεταλλικές κατασκευές (σιδήρου) όπως: κουφώματα αλουμινίου, πόρτες, θωρακισμένες πόρτες, παράθυρα, γκαραζόπορτες, ρολά, κάγκελα, πέργολες και κάθε είδους ειδικές κατασκευές.

Κατασκευάζουμε προκάτ έως 40cm για γραφείο και αποθήκη.

Η συνεργασία μας με τις ALUMIL και EXALCO εγγυάται την ποιότητα των υλικών κατασκευής. Εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας σε όλα τα Δωδεκάνησα.

Διαθέτουμε εμπειρία, σεβασμό στον πελάτη, γούστο, ευθύνη και συνέπεια.

Η πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του αλουμινίου και του σιδήρου, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Μας ενδιαφέρει η συνέπεια και μας διακρίνει η εργατικότητα και το ενδιαφέρον για τον πελάτη. Προσφέρουμε προσεγμένες υπηρεσίες στο σωστό χρόνο και σε προσιτές τιμές. Τα χρήματά σας αποτελούν μία επένδυση για σας, λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα υλικών και κατασκευής που σας προσφέρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.