World of Bike shop. Ρόδος Ποδήλατα. Πωλήσεις, Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ-ΤΑΝΤΗΣ ΣΠ Ο.Ε
Ποδηλασία Ποδηλασία

Περιγραφή

Το "World of bike shop" ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1995, από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο, αντιπρόσωπο διαφόρων εμπορικών οίκων από το 1982. Είναι μια επιχείρηση, με ιδιαίτερη και δυναμική παρουσία στην ελληνική ποδηλατική αγορά. Καλύπτει και τροφοδοτεί συνεχώς την εγχώρια αγορά με προϊόντα για ποδηλάτες, που συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα και προσιτή τιμή.


Στόχος μας είναι η ικανοποίηση της ανάγκης του ποδηλάτη, ώστε να νιώθει ευχαριστημένος σε κάθε του επαφή, προπόνηση, αγώνα, βόλτα με το ποδήλατό του.

Υπεύθυνος πωλήσεων είναι o Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, γνώστης της ποδηλασίας, αθλητής επί 13 συνεχή χρόνια, (1986-1999), πρωταθλητής Ελλάδος το 1993, διπλωματούχος προπονητής ποδηλασίας από το 1997, και Διεθνής Κριτής U.C.I, από το 2000. Συνεργάζεται με εμπορικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με την ποδηλασία από το 1991. Είναι επίσης, Τεχνικός Συνεργάτης των Εθνικών Ομάδων Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας της Ε.Ο. Ποδηλασίας και καθηγητής στην ακαδημία ποδηλασίας του A.Ο. ΘΗΣΕΑ.

Στη Ρόδο βρισκόμαστε στην οδό ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και διαθέτουμε τα προϊόντα των εταιριών CORIMA, DMT DIAMANT, NALINI, BIOTEX, SCICON, WILIERTRIESTINA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.