AUTOMOBILE ΕΛΕΚΙΔΗΣ

Ελεκίδης Δημήτριος
Αγοραπωλησίες Αγοραπωλησίες

Περιγραφή

Η AUTOMOBILE ELEKIDIS D. ξεκίνησε το 1996, σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με κύρια εργασία την εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων. Στην συνέχεια, σιγά-σιγά επέκτεινε τις δραστηριότητες της και στις βελτιώσεις αυτοκινήτων και καταξιώθηκε σε μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία AUTOMOBILE ELEKIDIS D. μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά του αυτοκινήτου, ως ανεξάρτητος εισαγωγέας της Mercedes-Benz Γερμανίας, κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και προχώρησε το 2006 σε συνεργασία και αντιπροσώπευση με τον Γερμανικό Βελτιωτικό οίκο LORINSER, αναλαμβάνοντας έτσι την εκπροσώπηση της LORINSER στις βελτιώσεις για τα Mercedes-Benz αυτοκίνητα. www.lorinser.com

Εμπιστευόμενοι τώρα τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία LORINSER στις πολυδυναμικές και πολυτελής κατασκευές, στα αεροδυναμικά αμαξώματα, στις αγωνιστικές αναρτήσεις, στις ζάντες ελαφρού κράματος και στις ιδιαίτερες δυναμικές αναβαθμίσεις με αύξηση της ιππο-δύναμης των κινητήρων κ.α., μπορούμε πλέον να καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις του μελλοντικού αγοραστή.

Στον εκθεσιακό μας χώρο που βρίσκεται επί της οδού Ωραιοκάστρου 145-147, Σταυρούπολη, Θες/νίκης και στις σύνχρονες Νέες μας Εγκαταστάσεις 5.000μ που βρίσκονται στο 2ο Χλμ Εθνικης οδού Θεσ/νίκης-Αθηνών, μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα των αυτοκινήτων Mercedes-Benz / Smart / LORINSER, Νεο Εξειδικευμένο Συνεργείο, Φανοβαφείο, Τμήμα Αλλαγής Ελαστικών-Ζαντών, Όπως επίσης Γνήσια Ανταλλακτικά και μια πλήρη συλλογή από την Collection της Mercedes & Lorinser, αξεσουάρ και είδη περιποίησης αυτοκινήτου.

Η εταιρεία AUTOMOBILE ELEKIDIS D. Στις Σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να σας ενημερώσει και να σας προσφέρει λύσεις στο δικό σας αυτοκίνητο, αξιοποιώντας το προσωπικό σας στιλ και γούστο , με το οπτικό πακέτο LORINSER αλλά και την αναβάθμιση του κινητήρα του.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://automobile.car.gr/
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.