GREGORY Leather

Κεσσόπουλος Γ. και ΣΙΑ ΟΕ
Ταπετσαρίες Ταπετσαρίες

Περιγραφή

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο 2ο χλμ. Θεσ/νίκης - Αθήνας. Η ραγδαία ανάπτυξή της, τα τελευταία χρόνια της επέτρεψε να εξοπλιστεί με εξελιγμένα ηλεκτρονικά μέσα σχεδιασμού, κοπής και επεξεργασίας δερμάτων χρησιμοποιώντας ειδικές μηχανές ραφής τελευταίας τεχνολογίας.

Εξατομικεύοντας τις υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις διαθέσεις του κάθε πελάτη, η GREGORY LEATHER έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία εδώ και τριάντα χρόνια να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά. Η μείωση των χρόνων παράδοσης και το εξειδικευμένο προσωπικό που σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές και τα ειδικά προγράμματα για εμπόρους συνιστούν την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η δραστηριότητα της εταιρίας δεν σταματάει στην πώληση. Αναζητώντας συστηματικά και επίμονα την ιδανικότερη after sales εξυπηρέτηση του πελάτη, η GREGORY LEATHER διαθέτει ειδικά προϊόντα συντήρησης για τη μακροζωϊα στο δέρμα εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και οικονομική αποκατάστασή τους . Επιπλέον, δίνει 3 χρόνια εγγύηση σε φυσιολογική φθορά του προϊόντος. Σωστή παροχή υπηρεσιών, σημαίνει γρήγορη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, πριν και μετά την παράδοση, Για το λόγο αυτό έχει πιστοποιήσει την παραγωγική διαδικασίας της με ISO 9001-2000, εγγυώντας έτσι τη μακροζωία των υλικών.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η εμμονή στη ποιότητα κατασκευής των δερμάτινων επενδύσεων, ξεχωρίζει την GREGORY LEATHER από την ανταγωνισμό.

Η εταιρία GREGORY LEATHER δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ποιοτική κατασκευή και στη παροχή υπηρεσιών αντάξιων των πελατών της. Εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό της και ανανεώνοντας τον τεχνολογικό εξοπλισμό της με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, θέτει τα ποιοτικά στάνταρτς ένα σκαλί ψηλότερα. Συνδυάζοντάς τα με το πάθος για την επίτευξη του τέλειου αποτελέσματος η GREGORY LEATHER, εγγυάται δερμάτινες επενδύσεις που συνδυάζουν την άνεση και την πολυτέλεια σε συνδυασμό με ποιότητα υψηλού επιπέδου. Η εταιρία μελετώντας κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας, έχει εξασφαλίσει την πιστοποίησή της με ISO 9001-2000. Παράλληλα όλα τα δέρματα που χρησιμοποιεί είναι εισαγωγής πρώτης ποιότητας, πιστοποιημένα επίσης με ISO 9001-2000. Η GREGORY LEATHER, σας εξασφαλίζει σίγουρη και ποιοτική δουλειά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.