Τεντοκαλλιτεχνική

Λιάτος Χρήστος
Τέντες Τέντες

Περιγραφή

Η «Τεντοκαλλιτεχνική» προσφέρει στους πελάτες της από το 1980 τέντες  ρολά και σκέπαστρα από PVC στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και μεράκι η «Τεντοκαλλιτεχνική» σας παραδίδει δουλειές με τα  υψίστης  ποιότητας υλικά και μηχανισμούς μεγάλης αντοχής (Ηλ. μοτέρ-αυτοματισμοί SOMFY) που διαθέτει. Στην «Τεντοκαλλιτεχνική» ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα ικανοποιούνται με την μεγάλη γκάμα σε τεντόπανα με διαχρονικότητα στο σχέδιο από την εγχώρια αγορά αλλά και το εξωτερικό.

 

Παράθεση εταιριών εισαγωγής:

 

Sattler Αυστρίας

Calbari Γερμανίας (Ανεξίτηλα χρώματα και μη τοξικά. Τα τεντόπανα Calbari χρησιμοποιούνε  χρώματα τα οποία έχουν εξαιρετική αντοχή στο ήλιο (UV weathering 7-8/8) και στις καιρικές συνθήκες, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά)

Tencate Ολλανδίας

Paradise Ιταλίας

 

Η «Τεντοκαλλιτεχνική» εργάζεται σε Ελλάδα-Βαλκάνια με συνέπεια επαγγελματισμό και τάχιστη εγκατάσταση. Λόγο της σιγουριάς των προϊόντων δίνετε εγγύηση 7 χρόνων του προϊόντος. Η «Τεντοκαλλιτεχνική» διεκπεραιώνει ακόμα επιδιόρθωσης των παλιών σας τεντών.

 

Χρησιμοποιείτε ειδικό υλικό κάλυψης P.V.C Blackout απόλυτης αδιαβροχοποίησης με πλέγμα ενισχυμένης ύφανσης, ειδική επεξεργασία στη μάζα του, για προστασία από την ακτινοβολία UV, δροσιά, αντοχή και ανθεκτικότητα στη ζέστη και στο κρύο.

Ακόμα χρησιμοποιείτε ειδικό κράμα αλουμινίου ανοδιωμένο με ηλεκτροστατική βαφή RAL 1013 ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματικές κατασκευές.

 

Μοναδική δυνατότητα προσαρμογής της Pergola MF σε εξειδικευμένες και απαιτητικές κατασκευές.

 

Δυνατότητα διακανονισμού μετά από συζήτηση!

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.