Alex Doors

Αλεξίου Δημήτρης
Πόρτες - Παράθυρα - Κουφώματα - Ρολά Πόρτες - Παράθυρα - Κουφώματα - Ρολά

Περιγραφή

Η εταιρεία ALEX DOOR ιδρύεται από τον κ. Δ. Αλεξίου στις αρχές της δεκαετίας του '80 και δραστηριοποιείτε στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου.

Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η επιμελημένη εργασία είχε σαν αποτέλεσμα να καταξιωθεί γρήγορα στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού της Β. Ελλάδας.

Σήμερα έχει επεκτείνει αυτές τις δραστηριότητες και εξυπηρετεί τόσο ιδιώτες όσο και εργολάβους αλλά και αναλαμβάνοντας δημόσια έργα.

Η έδρα της συνεχίζει να παραμένει η ίδια και βρίσκεται την οδό Δημητσάνας 46, στην Κ. Τούμπα, όπου βρίσκονται η έκθεση και τα εργαστήρια.

Με έμπειρο προσωπικό, το οποίο έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αλουμινοκατασκευών, μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε είδος έργου.

Παρακολουθώντας όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις από κοντά και θέλοντας να πρωτοπορούμε σε κάθε τομέα αποφασίσαμε να έχουμε παρουσία και στο διαδίκτυο.

Αναλαμβάνουμε το service για κάθε τύπου συστημάτων αλουμινίου:
  • εισόδους
  • πόρτες
  • παράθυρα
  • ρολά
  • κλειδαριές
  • ρουλεμάν

Άμεση ανταπόκριση σε κάθε κλήση για συντήρηση-επισκευή κουφωμάτων αλουμινίου.
Διεκπεραίωση αυθημερόν
Έχοντας και την στήριξη και ποιότητα της Alumil στα συστήματα μας δίνουμε στον πελάτη μας μια παραπάνω αίσθηση προσιτής πολυτέλειας και αντοχής για τον χώρο του.
Η εταιρία μας έχοντας έναν πελατοκεντρικό και όχι τιμολογιακό χαρακτήρα σέβεται τις εκάστοτε ιδέες του πελάτη και την διαφορετική προσωπικότητα, αφήνοντας του μέσα από την μεγάλη ποικιλία σε διαχρονικά σχέδια και χρώματα να διαλέξει το δικό του σχέδιο και χρώμα για τις δικές του ανάγκες.

Όλα μας τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας από την κιγκαλερία μας και τις πόρτες ασφαλείας μέχρι τα κουφώματα και τους αποθηκευτικούς χώρους που κατασκευάζουμε.

Μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε και να δείτε γιατί μας εμπιστεύονται τόση και τόση άνθρωποι στην Ελλάδα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.