Ντερβίσης Πέτρος - Συνεργείο αυτοκινήτων

Ντερβίσης Πέτρος
Συνεργεία Γενικής Φύσεως Συνεργεία Γενικής Φύσεως

Περιγραφή

Στο συνεργείο μπορούν να αποκατασταθούν όλες οι μηχανικές, ηλεκτρονικές και ηλεκτρολογικές βλάβες που μπορούν να προκύψουν. Επίσης γίνονται ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις, τοποθετήσεις αξεσουάρ και ό,τι άλλο χρειαστεί.

Υπάρχει υψηλής ποιότητας εργατικό δυναμικό με άρτια τεχνική εκπαίδευση και σε συνδυασμό με τα τελευταία τύπου διαγνωστικά μηχανήματα εγγυώνται την απόλυτη αποκατάσταση του προβλήματος.

Στο φανοποιείο μας οι επισκευές εκτελούνται κατά τον πλέον σύγχρονο τρόπο, οι ραφές των κολλητών μερών του αυτοκινήτου γίνονται με ηλεκτρονική παλμική ηλεκτροπόντα και οι διορθώσεις αμαξωμάτων με μετρικό σύστημα (καλύμπρα).

Στο βαφείο μας, οι βαφές γίνονται στο φούρνο με υδατοδιάλυτα χρώματα που είναι η τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία χρωμάτων όπως ακριβώς και στα εργοστάσια αυτοκινήτων.

Για εμάς προέχει η ασφάλεια του πελάτη, γι’ αυτό το λόγω μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας όλο το 24ωρο και χωρίς να τον απασχολήσει η μεταφορά του οχήματος του. Σκοπός μας είναι να προτείνουμε την καλύτερη τεχνικά και οικονομικότερη λύση στον πελάτη ώστε ο ίδιος να αποβεί διαφήμιση για εμάς.

Το συνεργείο έχει την δυνατότητα και εξυπηρετεί μέσω εξουσιοδοτήσεων τους εμπλεκομένους σε ασφαλιστική διεκπεραίωση.

Τρόποι πληρωμής:
Μετρητά, πιστωτική κάρτα, δυνατότητα δανειοδότησης και εξουσιοδότηση-εκχώρηση για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Μέσα μετακίνησης:

Φροντίζουμε για την μεταφορά του πελάτη στο πλησιέστερο σημείο που βολεύει τον ίδιο δωρεάν από και προς τις εγκαταστάσεις μας. Στην είσοδο του συνεργείου μας υπάρχει στάση αστικής συγκοινωνίας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.