ΝΥΜΦΕΣ - Αίθουσα Δεξιώσεων

Πούλκας Σάκης
Κέντρα Εκδηλώσεων - Πολυχώροι Κέντρα Εκδηλώσεων - Πολυχώροι

Περιγραφή

Μαγικές και ονειρικές στιγμές θα ζήσετε στις Νύμφες, έναν πολυχώρο που προκαλεί και διεγείρει τις αισθήσεις σας με την εκπληκτική ποιότητα και αισθητική των χώρων.

Οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι για την κάθε περίσταση με ξεχωριστή ατμόσφαιρα, που σας ταξιδεύει με έναν αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων, λουλουδιών και αρωμάτων κι εμείς με την σειρά μας φροντίζουμε ώστε να έχετε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.

Ανθοστολίσμος

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής και εκλεπτισμένου γούστου ανακαλύπτοντας πως τα λουλούδια μπορούν να γίνουν σημείο αναφοράς και άπλετης δημιουργικότητας.

Το άριστα καταρτημένο προσωπικό μας θα φροντίσει με μοντέρνες ιδέες ανθοδετικής να μετατρέψει αυτήν την ημέρα σε μαγικό παραμύθι.


Service

Με γνώμονα τις προσωπικές σας ανάγκες σας προσφέρουμε σερβίτσια και ιματισμό υψηλής ποιότητας, ώστε να ικανοποιήσουμε και τα πιο απαιτητικά γούστα!


Υπηρεσίες Κάλυψης

Η φαντασμαγορική σας εκδήλωση μπορεί να βιντεοσκοπηθεί με κάλυψη από τέσσερις κάμερες, ώστε οι αναμνήσεις σας να παραμείνουν όσο πιο ζωντανές γίνεται.

Επιπλέον υπάρχει πλήρης ηχητική κάλυψη με ζωντανή ορχήστρα - στην οποία μαέστρος είναι ο κος Χαϊτίδης Ιορδάνης - σύμφωνα με την επιθυμία σας ή δυνατότητα dj και μοναδικός φωτισμός, ώστε να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα ζεστή και glamorous.

Χώρος Απασχόλησης Παιδιών

Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε επιμεληθεί έναν φιλόξενο χώρο διασκέδασης, στον οποίο απασχολούνται δημιουργικά υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων συνεργατών μας. Εσείς βέβαια μπορείτε να παρακολουθείτε το παιδί σας να διασκεδάζει από την LCD TV που διατίθεται στο τραπέζι σας, η οποία συνδέεται με κάμερα που βρίσκεται στον χώρο απασχόλησης.

Ταχύτατη Εξυπηρέτηση

Η έννοια του service παίρνει άλλη διάσταση, στην αίθουσα διασκέδασης Νύμφες. Ο υψηλός επαγγελματισμός του προσωπικού μας, σε συνδυασμό με την χρήση καινοτόμων βοηθημάτων σερβιρίσματος εξασφαλίζουν μικρούς χρόνους εξυπηρέτησης και υψηλής ποιότητας service.

 

Μουσική - Ορχήστρα

Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι μουσικές σας προτιμήσεις έχουμε την λύση. Διαθέτουμε ζωντανή ορχήστρα αλλά και DJ. Εσείς απλά επιλέξτε.

 

Μπαλόνια

Θέλετε φαντασμαγορικά εφφέ στην εκδήλωσή σας; Θέλετε εκπλήξεις κατά την διάρκεια του γάμου σας; Η αίθουσα δεξιώσεων ΝΥΜΦΕΣ διαθέτει πτυσσόμενη οροφή από την οποία ελευθερώνονται χιλιάδες χρωματιστά μπαλόνια και πλημμυρίζουν τον χώρο.



Parking

Οι 250 θέσεις parking σας εξασφαλίζουν εύκολη και άμεση πρόσβαση στην αίθουσά μας, με την καθοδήγηση του προσωπικού παρκαρίσματος.


Δειγματισμός

Σχεδιάστε τον δικό σας γάμο - γλέντι - εκδήλωση, χρησιμοποιώντας την VIP σουίτα μας, η οποία σας προσφέρει πανοραμική άποψη της αίθουσας. Είμαστε βέβαιοι πως κάτι τέτοιο θα εξαλείψει οποιαδήποτε αμφιβολία που μπορεί να έχετε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες,επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.nymfes.com.gr



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.