Εντοιχισμένα έπιπλα κουζίνας - 'Γαλαξίας'

ΑΦΟΙ Θυμνιούδη
Επιπλα Επιπλα

Περιγραφή

Τα έπιπλα «Γαλαξίας» δίνουν δυναμικό παρόν, δίνοντας σας νέες και δημιουργικές προτάσεις για την επένδυση του νέου σας σπιτιού με έπιπλα υψηλών προδιαγραφών, μεγάλη αντοχή και διαχρονικότητα στο σχέδιο. Λίστες γάμου για το νέο σπίτι των νεόνυμφων, νεανικά σχέδια για τους έφηβους αλλά και προσιτά παραμυθένια έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο.

Όλα μέσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ένα ασφαλές και χωρίς κίνδυνο για την υγειά του παιδιού σας ή για εσάς τους ίδιους έπιπλο.

Για περισσότερα από 30 χρόνια τα έπιπλα «Γαλαξίας» δίνουν την κατευθυντήρια γραμμή στο έπιπλο στην Θεσσαλονίκη και στο ευρύτερο χώρο της δυτικής Ελλάδας χωρίς να χάνει ο πελάτης την ατομικότητα του αλλά να νιώθει ιδιαίτερος όπως και θα έπρεπε να νιώθει.

Γιατί να διαλέξετε «Γαλαξίας» ?

  • Ποιότητα των υλικών μας γιατί τα έπιπλα «Γαλαξίας» ετοιμάζονται σε δικό μας εργαστήρι με την συνεχή επίβλεψη ειδικών στο χώρο των επίπλων
  • Αντοχή των προϊόντων μας λόγω τις εμπειρίας τόσων χρόνων και και προσωπικής ενασχόλησης στην κατασκευή του επίπλου
  • Διαχρονικότητα στο Σχέδιο
  • Φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και για τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούνε(χωρίς κίνδυνο αλλεργιών, εξανθημάτων)
  • Αναλυτική μελέτη του χώρου σας για το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα Με παράδοση της παραγγελίας σας σε χρονικό διάστημα ενός μηνός.
  • Προσιτές τιμές με δυνατότητα διακανονισμού και ευκολίες πληρωμής για τον πελάτη που τόσα χρόνια δείχνει την εμπιστοσύνη του στα έπιπλα «Γαλαξίας»
  • Περαιτέρω διευκόλυνση, με δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση-τοποθέτηση στον χώρο σας.

5 αστέρων έπιπλα στον δικό σας «Γαλαξία»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.