AURO - Φυσικά Χρώματα

Γιαννακόπουλος Νικόλαος
Κόλλες - Μονωτικά - Χρώματα - Διαλυτικά Κόλλες - Μονωτικά - Χρώματα - Διαλυτικά

Περιγραφή

Στην Ελλάδα - με έδρα τη Θεσσαλονίκη - η AURO αντιπροσωπεύεται αδιάλειπτα από το 1993. Είμαστε η πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα, τουλάχιστον στο τομέα μας, που ασχολήθηκε αποκλειστικά και μόνο με τη διάθεση και εφαρμογή καθαρών φυσικών προϊόντων (λάδια, κεριά, χρώματα, βερνίκια, λαδομπογιές, μονωτικά, καθαριστικά, απορρυπαντικά, κόλλες κ.α.) χωρίς να παρακάμψουμε ούτε στιγμή από τη φιλοσοφία μας. Έτσι καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα και να δείξουμε στον κόσμο ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις χωρίς σκληρή χημεία, χωρίς τοξικά, χωρίς ρύπανση, με ακίνδυνα υλικά, που προσφέρουν τόσο τεχνολογική ποιότητα όσο και τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στη φύση μέσω των υλικών αγαθών.


Εφαρμογές των προϊόντων μας:


 

Επεξεργασία ξύλινων επίπλων

 

Η εφαρμογή των αρωματικών λαδιών και κεριών προσδίδει στα ξύλινα έπιπλα μια ελκυστική, βελούδινη και ανοιχτόπορη επιφάνεια με αντιστατική δράση. Το ξύλο έτσι αποκτά μεγαλύτερες αντοχές και προστατεύεται, χωρίς να χάσει την αναπνευστική του ικανότητα. Έπιπλα από ξύλο και προϊόντα AURO ... πάνε πάντοτε μαζί.

 

Προστασία ξύλινων κατασκευών από τις καιρικές συνθήκες

 

Η αδιαβροχοποίηση, η αντοχή στις καιρικές συνθήκες και η προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες επιτυγχάνεται στα παράθυρα, στις πόρτες και στις ξύλινες επενδύσεις με την εφαρμογή του φυσικού ρητινέλαιου εμποτισμού και των έγχρωμων βερνικιών. Το βορικό άλας προστατευτικό εμποτισμού ξύλου προστατεύει τον ξύλινο σκελετό των κατασκευών από το σαράκι και τους μύκητες.

 

Στιλπνές λάκκες για μέσα και έξω

 

Για την πλήρη επικάλυψη των επιφανειών ξύλων ή μετάλλων διατίθενται οι λάκκες φυσικού ρητινέλαιου σε λευκό και σε οχτώ βασικά χρώματα που μπορείτε ν'αναμείξετε και να δημιουργήσετε έτσι ότι τόνους επιθυμείτε. Έχουν πολύ καλή πρόσφυση και αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

 

Επεξεργασία ξύλινων δαπέδων

 

Για ν'αναδειχθεί η υψηλή αξία των φυσικών υλικών δαπέδου προτείνεται η επιλογή της ανοιχτόπορης επεξεργασίας με ρητινέλαιο και κερί, επιτυγχάνοντας σατινέ επιφάνεια. Παράλληλα, με την εφαρμογή των προϊόντων συμβάλλετε στην ικανότητα διαπνοής των υλικών και έτσι στην δημιουργία μιας ευχάριστης, ισορροποιημένης ατμόσφαιρας χώρου. Επιπλέον διευκολύνετε τον εύκολο καθαρισμό και την περιποίηση των επιφανειών.

 

Αφήστε τους τοίχους να αναπνεύσουν

 

Οι πολύ καλές ιδιότητες εφαρμογής των φυσικών ρητινούχων ή καζεϊνούχων χρωμάτων τοίχου έχουν πείσει πολλούς και δύσπιστους χρήστες για τα πλεονεκτήματα των φυσικών χρωμάτων AURO. Σε συνδυασμό με την ιδιότητα των ουσιών τους ν' αφήνουν ανοιχτούς τους πόρους συμβάλλουν σημαντικά στην δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας μέσα στο χώρο. Η δημιουργία αποχρώσεων, που μπορείτε να κάνετε με τις βασικές χρωστικές, ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής διαμόρφωσης και διακόσμησης των χώρων.

 

Διακόσμηση των τοίχων με φυτικές λαζούρες

 

Η διακόσμηση των τοίχων με λαζούρες (πατίνες) φυτικών χρωμάτων βρίσκει ολοένα και περισσότερους φίλους. Οι διάφορες τεχνικές με σφουγγάρι, μαλαστούπα ή πινέλο μπορούν να αποδώσουν διακριτικές και πολύ προσωπικές εκφράσεις χρωματικής διακόσμησης τοίχων, χωρίς να επιβάλλονται αλλά να δημιουργούν πάντοτε την αίσθηση φωτεινότητας και αρμονίας.

 

 

Κόλλες φυσικών δαπέδων

 

Σ'ένα δάπεδο από φυσικά υλικά όπως πλακάκια, φελλό, λινοτάπητα και φυσικές μοκέτες ταιριάζει μια φυσική κόλλα από καθαρά φυσικά συστατικά. Η κόλλα γενικής χρήσης της AURO, εκτός της υψηλής συγκολλητικής της ικανότητας, δουλεύεται εύκολα και μυρίζει ευχάριστα.

 

Εξασφαλίστε μεγάλη διάρκεια ζωής των επιφανειών

 

Επιφάνειες επίπλων και δαπέδων με προστασία από λάδια και κεριά μπορούν να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής με τα κατάλληλα προϊόντα AURO καθαρισμού και περιποίησης. Μικρές φθορές μπορούν εύκολα να αποκατασταθούν. Μ' ένα απλό φρεσκάρισμα και στίλβωμα ξαναζωντανεύουμε μια κερωμένη επιφάνεια, που δείχνει θαμπή και ταλαιπωρημένη.

Η βασική φιλοσοφία της AURO είναι η εξ'ορισμού δήλωση των συστατικών των προϊόντων της ώστε ο καθένας να έχει την δυνατότητα να κρίνει αν το προϊόν πληρή τις "οικολογικές αρχές" που υποστηρίζει!

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.auro.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.