Ψυχολογος Θεσσαλονικη

Αγγελιδου Κυριακη
Ψυχολόγοι - Ψυχίατροι Ψυχολόγοι - Ψυχίατροι

Περιγραφή

Το Χρυσαλλίς Πρότυπο Κέντρο Σωματικής Ψυχοθεραπείας και Υπνοθεραπείας, ιδρύθηκε από την ψυχολόγο κα.  Αγγελίδου Κυριακή το 2005 στη Θεσσαλονίκη, με όραμα να παράσχει μια πρωτοποριακή και κυρίως ποιοτική ψυχοθεραπεία σε άτομα που βρίσκονται σε ψυχικό αδιέξοδο, καθώς, επίσης, σε άτομα που επιθυμούν προσωπική βελτίωση και ανάπτυξη.
Η ειδίκευση της κας Αγγελίδου στη Ράιχικη Σωματική Νευροφυτική Ψυχοθεραπεία, στο Θεραπευτικό Υπνωτισμό και η συνεργασία της με άλλους επιστήμονες υγείας καθιστούν το κέντρο μας πρωτοποριακό στην παροχή υπηρεσιών μιας συλλογικής πλέον προσπάθειας για την βελτίωση και εξέλιξη τόσο της ψυχικής όσο και της σωματικής υγείας των ατόμων που απευθύνονται σε εμάς.

Δεχόμαστε παιδιά, εφήβους και ενήλικες που έχουν ανάγκη από ψυχολογική στήριξη και θεραπεία.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Σωματική Ψυχοθεραπεία του Ράιχ
  • Γνωστική Συμπεριφορική
  • Υπνοθεραπεία

Επίσης, στο Κέντρο Χρυσαλλίς της Κυριακής Αγγελίδου διεξάγονται σεμινάρια εκμάθησης θεραπευτικού υπνωτισμού σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους, νοσηλευτές, παιδαγωγούς/ ειδικούς παιδαγωγούς, κτλ καθώς επίσης και φοιτητές του κλάδου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.