Νορβηγικα Θεσσαλονικη

Αγγελιδου Κυριακη
Ξένες γλώσσες Ξένες γλώσσες

Περιγραφή

Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - VIKING SPRÅKSKOLE ξεκίνησαν την εκπαιδευτική τους πορεία τον Σεπτέμβριο του 2011, εισάγοντες τους πολίτες της Βορείου Ελλάδας στην εκμάθηση μιας γλώσσας, μαλλον ασυνήθιστης για τα ελληνικά δεδομένα. Πολλοί συμπατριώτες μας όμως ανακαλύπτουν καθημερινά την Νορβηγία και, συχνά, αποφασίζουν να ζήσουν εκεί, για σπουδές, μετεκπαίδευση, εργασία, είτε για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Με την εμπειρία των καθηγητών μας και το αξιολόγο εκπαιδευτικό υλικό που διαθέτουμε - το οποίο προτείνεται από το Πανεπιστήμιο του Όσλο - είμαστε σε θέση να σάς προσφέρουμε άρτιες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, που δεν αναλώνονται στην εκμάθηση, απλά, της γλώσσας, αλλά επεκτείνονται και στην γνωριμία με τον νορβηγικό πολιτισμό, την κουλτούρα και την καθημερινότητα στην χώρα!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μαθημάτων και για τη Νορβηγία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://www.norvigika.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.