MY COVER Ασφαλιστικό Πρακτορείο !!!

ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΣΤΑΘΗΣ κ ΣΙΑ Ε.Ε
Ασφαλιστικά Ασφαλιστικά

Περιγραφή

Το ασφαλιστικό πρακτορείο του Στάθη Κουσουρνά με έδρα τη Ρόδο, αποτελεί τη συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης 30 και πλέον ετών στο χώρο των ασφαλειών.

Ο Στάθης, διαχειριστής του πρακτορείου, είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Έχει ειδικευτεί στα ασφαλιστικά σε μεταπτυχιακό επίπεδο και συγκεκριμένα στη Διαχείριση Ασφαλιστικών και Επιχειρηματικών Κινδύνων στο πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου (MSc Insurance & Risk Management, CITY University Business School) και έχει εργασθεί στην εταιρεία PricewaterhouseCoopers του Λονδίνου ως ειδικός σύμβουλος σε ασφαλιστικά ζητήματα.

 

Το πρακτορείο μας συνεργάζεται με μεγάλους ασφαλιστικούς οργανισμούς όπως η Εθνική Ασφαλιστική, η AXA Ασφαλιστική, η Chartis, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, κ.α., προσφέροντας έτσι στους πελάτες μας ποιότητα υπηρεσιών, αλλά και δυνατότητες επιλογής.

 

Μαζί κάνουμε συγκρίσεις προγραμμάτων, κόστους και όρων, προστατεύοντας τον πελάτη μας από τα "ψιλά" γράμματα. Παρέχουμε υπηρεσίες Risk Management προσφέροντας γνωματεύσεις σε υπάρχοντα ασφαλιστήρια συμβόλαια, επιθεωρώντας και εκτιμώντας τους κινδύνους και προτείνοντας τρόπους αντιμετώπισης τους.

 

Δημιουργούμε προτάσεις πρωτότυπες, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας συνδυάζοντας προϊόντα από διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες ή ακόμα δημιουργώντας νέα απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

 

Το γραφείο μας παρέχει πλήθος επιλογών ασφάλισης καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη όπως:

- Ζωή
- Υγεία
- Παιδικό
- Σύνταξη
- Ομαδικές
- Αυτοκίνητο
- Σκάφος
- Σπίτι
- Επιχείρηση
- Αστική Ευθύνη
- Επαγγελματική Ευθύνη
- Νομική Προστασία
- Μεταφορές
- Πιστώσεων-Εγγυήσεων
- Τεχνικές ασφαλίσεις
- Ειδικές ασφαλίσεις

 

Επισκεφθείτε τα νέα μας γραφεία στην οδό Κων/νου Τσαλδάρη 1, Α' όροφος, ακριβώς πάνω από τον Κωτσόβολο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας δωρεάν στο άνετο parking του συγκροτήματος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.