Ελληνικό μανιτάρι Κέρκυρα Πέτρος

Πέτρος Παπακώστας
Τρόφιμα - Γλυκά Τρόφιμα - Γλυκά

Περιγραφή

Το κατάστημα “ Ελληνικό μανιτάρι” λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2010.

Είναι από τα λίγα μέρη στην Ελλάδα που μπορεί να βρει κανείς σπάνιες ποικιλίες μανιταριών όπως φρέσκες τρούφες από την Πίνδο και άλλα μανιταροπροϊόντα.

Στο κατάστημά μπορείτε να βρείτε:

1. Μανιτάρι τουρσί σε λάδι και ξύδι, μανιταροσαλάτα, βότανα, γλυκά του κουταλιού και ειδικότερα γλυκό του κουταλιού μανιτάρι, λουκούμια με μανιτάρι, παστέλι με μανιτάρι.

2. Σπάνια είδη νόστιμων και θρεπτικών ζυμαρικών όπως: μακαρίνα με τρούφα, μακαρίνα με άγριο σκόρδο καρότο και μανιτάρι, μακαρίνα με μανιτάρι, βιδούλες με μανιτάρι και τσουκνίδα, βιδούλες με μανιτάρι, πέτουρα με κρόκο, μανιτάρι και τσουκνίδα, πέτουρα με τσουκνίδα, πέτουρα με μανιτάρι, χυλοπίτες με τρούφα, χυλοπίτες με μανιτάρι, χυλοπίτες με κρόκο, φωλιές με μανιτάρι, τραχανάς με μανιτάρι.

3. Άγρια μανιτάρια Γρεβενών, αφυδατωμένα μανιτάρια.

4. Ηδύποτα, όπως λικέρ μανιτάρι και λικέρ άγριο βατόμουρο Γρεβενών.

Στο κατάστημά μας θα σας συμβουλέψουμε σχετικά με τον τρόπο μαγειρέματος των μανιταριών, τη θέση που έχει το κάθε είδος μανιταριού στην κουζίνα, όπως σάλτσα, ομελέτα, ριζότο, κυνήγι και γενικότερα στο κάθε είδος φαγητού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.