Παραδοσιακά προϊόντα Corfu Spirit - Traditional products, gifts & souvenirs Corfu Spirit

Σταθόπουλος Γ. Αντώνιος
Παραδοσιακά Είδη Παραδοσιακά Είδη

Περιγραφή

Το Corfu Spirit είναι ένα τουριστικό κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων του νησιού της Κέρκυρας και βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο της παραλίας του Ύψου, ο οποίος αποτελεί παραλία του χωριού Κάτω Κορακιάνα (ή Κατωμέρι).

Στο Corfu Spirit θα βρείτε γνήσια παραδοσιακά προϊόντα της Κέρκυρας όπως: καρυκεύματα, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, κρασί, τοπικό μέλι, παραδοσιακή μαρμελάδα το διάσημο ποτό κουμκουάτ αλλά και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων του τοπικού αυτού εσπεριδοειδούς, όπως γλυκό του κουταλιού και μαρμελάδα.

Ακόμα στο Corfu Spirit μπορείτε να βρείτε χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου καθώς και βιολογικές και φυσικές κρέμες φροντίδας δέρματος.

Η επίσκεψη στο Corfu Spirit μπορεί να συνδυαστεί με μια βόλτα στη μαγευτική παραλία Ύψος – Πυργί, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από την Πόλη της Κέρκυρας και είναι πολύ εύκολο να βρεθούν θέσεις στάθμευσης.

Το Corfu Spirit έχει δύο διαφορετικά καταστήματα: το κεντρικό βρίσκεται στο κέντρο του κύριου δρόμου της παραλίας Ύψος μπροστά στη θάλασσα, ενώ το υποκατάστημα βρίσκεται στο τέλος του ίδιου δρόμου, πριν τη στροφή για το χωριό Μπαρμπάτι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.