Κρεοπωλείο Τσιλιχούρδης Δασιά Κέρκυρα. Butcher Tsilihourdis Dasia Corfu

Νίκος Γισδάκης
Τρόφιμα - Γλυκά Τρόφιμα - Γλυκά

Περιγραφή

Το παραδοσιακό μας κρεοπωλείο, με τα ντόπια και πάντα φρέσκα κρέατα και με την συσσωρευμένη πείρα τριών γενεών πάνω στο κρέας, έρχεται να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες και να ικανοποιήσει τις γευστικές σας αναζητήσεις.

Η υλικοτεχνική υποδομή του κρεοπωλείου μας αποτελείται από σύγχρονο ασφαλή εξοπλισμό που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών.

Τα προϊόντα μας, τα προμηθευόμαστε από παραγωγούς με πιστοποίηση ISO 22000: 2005 και HACCP. Με αυτό τον τρόπο, συνδυάζουμε την ασφάλεια και τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων μας, με τις παραδοσιακές τεχνικές και το πατροπαράδοτο μεράκι  που προέρχεται από την πολύχρονη οικογενειακή μας επαγγελματική εμπειρία στα κρέατα.

Με σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και με υπευθυνότητα απέναντι σας, σας εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας.

Το παραδοσιακό κρεοπωλείο “Τσιλιχούρδης” αποτελεί μία γνήσια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση, οι ρίζες της οποίας βρίσκονται στα μέσα της δεκαετίας του 1950, όπου ο παππούς μας άνοιξε το κρεοπωλείο του στο Σπαρτίλα της Κέρκυρας.

Το κρεοπωλείο μας, εκτός από την καθημερινή εξυπηρέτηση σε επίπεδο λιανικής πώλησης, αναλαμβάνει την τροφοδοσία καταστημάτων (ταβέρνες, εστιατόρια, ξενοδοχεία) καθώς και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας: www.tsilihourdis.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.