Auto Service Junior

Καραμπατάκης Νίκος
Υγραεριοκίνηση Υγραεριοκίνηση

Περιγραφή

Από το 1998 βρισκόμαστε στο χώρο του αυτοκινήτου και με το μεράκι που μας χαρακτηρίζει σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, τον άρτιο εξοπλισμό σε μηχανήματα τελευταίας γενιάς και το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ό,τι αφορά το αυτοκίνητό σας.

Οι υπηρεσίες μας:

  • Νόμιμο συνεργείο μετατροπής από βενζίνη σε υγραέριο.
  • Diesel συστήματα οικονομίας
  • Service, επισκευές και βελτιώσεις αυτοκινήτων.
  • Ελαστικά, Φρένα, Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις,
  • Κάρτα καυσαερίων, Έλεγχος ΚΤΕΟ.

Πλεονεκτήματα υγραεριοκίνησης:

1. Μεγάλη οικονομία στα έξοδα κίνησης. Σε περιπτώσεις οχημάτων που κατανάλωνα βενζίνη τύπου Super Plus, η οικονομία σε έξοδα καυσίμου ξεπερνά το 60%

2. Η τοποθέτηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος υγραεριοκίνησης δεν καταργεί το σύστημα καύσης της βενζίνης, αλλά λειτουργεί παράλληλα.

3. Δε χρειάζεται καμία ειδική μηχανική τροποποίηση, για καμία μάρκα αυτοκινήτου.

4. Η μελέτη και τοποθέτηση του συστήματος γίνεται από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς και παρέχεται εγγύηση ασφαλούς και καλής λειτουργίας του

5. Η τοποθέτηση του συστήματος γίνεται αυθημερόν.

6. Το υγραέριο εκτός από οικονομικότερο, είναι και οικολογικότερο.

 

Σε περίπτωση τρακαρίσματος αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις διαδικασίες του τρακαρισμένου σας αυτοκινητου, μόνο με ένα τηλεφώνημά σας και σας το παραδίδουμε ολοκαινούριο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε εσείς ο,τιδήποτε και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.