ΒΙΟΚΑΛ ΟΕ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Πόρτες - Παράθυρα - Κουφώματα - Ρολά Πόρτες - Παράθυρα - Κουφώματα - Ρολά

Περιγραφή

Η ΒΙΟΚΑΛ Ο.Ε. αποτελεί την εξέλιξη στο χώρο των κουφωμάτων, όπου δραστηριοποιείται εδώ και μία επταετία με κύριο στόχο το σεβασμό στον πελάτη και την ανταπόκριση στις επιθυμίες του. Είναι μια δυναμικά ανερχόμενη εταιρεία, η οποία κατέχει διακεκριμένη θέση στον τομέα κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου.

Η μακρόχρονη πείρα στην κατασκευή και τοποθέτηση ειδικών κατασκευών αλουμινίου καλύπτει και τις πιο δύσκολες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις. Η άρτια οργάνωση, τα σύγχρονα μέσα, η μακρόχρονη παρουσία στο χώρο σε συνδυασμό με την εξειδίκευση και την εμπειρία, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των εργασιών, την έγκαιρη παράδοση του έργου και τη γρήγορη και υπεύθυνη αποκατάσταση κάθε ζημιάς στις πιο οικονομικές τιμές.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας έγκειται στην ικανότητά μας να αναλύουμε τις ανάγκες των πελατών μας, να προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις και να τις υλοποιούμε. Η εταιρεία αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ CE. Οι πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι μεγάλες τεχνικές εταιρίες, κατασκευαστές ιδιωτικών και δημοσίων έργων, ξενοδοχεία, σχολεία, ιδιώτες και πολλοί άλλοι που συνεχώς αυξάνονται και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση και την πιο έγκυρη σύσταση για μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα της επιχείρησης για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.