Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen - Αρζουμανίδης Α.Ε

Αρζουμανίδης Α.Ε
Αγοραπωλησίες Αγοραπωλησίες

Περιγραφή

Η ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. με διακριτικό τίτλο ARMA S.A. είναι μια αμιγής οικογενειακή επιχείρηση από τη Χαλκιδική που δραστηριοποιείται στον Κόμβο Παλαιάς & Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, έξω από την πόλη των Ν. Μουδανιών, στην Αερογέφυρα Πορταριάς, απέναντι από το LIDL, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.500 τ.μ., ανταγωνιστικά και αναπτύσσεται συνεχώς από το 1973 στο χώρο των οχημάτων και σε ότι έχει σχέση με αυτά: Πωλήσεις, Service, Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ, Κοτσαδόροι, Εξατμίσεις, Καταλύτες, Μπαταρίες, Ελαστικά, Ζάντες, Multimedia, RadioCD, Αισθητήρες, Parking System, Συναγερμούς, Body Kit, Αεροτομές, Φώτα Xenon, Βελτιώσεις, Αναβαθμίσεις, Μετατροπές, Μετασκευές, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, Πλυντήρια, Λιπαντήρια κλπ.



Επενδύει εκτεταμένα στον εκσυγχρονισμό και σε βασικές υποδομές ενώ στους στόχους της εταιρίας περιλαμβάνονται:

  • η ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση και
  • η επέκταση των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης υψηλών προδιαγραφών προς το καταναλωτικό κοινό, με τη δημιουργία προτύπου κέντρου ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης οχημάτων.


Ειδικότερα, προωθείται η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού στις νέες εξελίξεις της αυτοκίνησης, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα την πλήρη ικανοποίηση του καταναλωτή, εφαρμόζοντας με σεβασμό και αξιοπιστία τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του Διεθνούς Προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001: 2000 και του προγράμματος συνδετικής πιστοποίησης του Volkwagen Group, διαθέτοντας δε όλο τον απαιτούμενο εργοστασιακό μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, για On Line σύνδεση με τα εργοστάσια Volkswagen και την Kosmocar μέσω Internet.



Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται πάντοτε στην διαφάνεια, στις φιλικές και ανθρώπινες σχέσεις, στην σωστή, ειλικρινή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του καταναλωτή, που συνδυάζεται πάντα με τα υψηλότερα standards παροχής υπηρεσιών, δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας, φροντίδας και σιγουριάς.



Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.armacom.gr



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.