Βιοτεχνία Κεντημάτων

Καντζούρα Πάσιου Άννα
Μόδα Μόδα

Περιγραφή

Το κέντημα είναι αυτό που κάνει ένα ρούχο ξεχωριστό, δίνοντάς του στυλ, φινέτσα, λάμψη και μοναδικότητα.Από το 1982, η εταιρεία μας εξειδικεύεται ακριβώς σε αυτόν τον τομέα.


Η συνεχής ενημέρωσή μας πάνω στις διεθνείς τάσεις της μόδας με ταξίδια στο εξωτερικό, η πολυετής εμπειρία μας, η συνέπεια και η ποιότητα στην δουλειά μας είναι τα πλεονεκτήματα που καθιστούν την εταιρεία μας  ένα πραγματικά μοναδικό διαμεσολαβητή που μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιλέξουν τις σωστές λύσεις για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της αγοράς.Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους κέντημα: από κορδόνια παντός τύπου, μαλλί, πούλιες, σε συνδυασμό με στρας, πέτρες ή laser και για όλα τα ρούχα, γυναικεία, παιδικά, ανδρικά, διαφημιστικά, αθλητικά, ιερατικά, παραδοσιακά και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει.Άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε είδους παραγγελία και ανταγωνιστικές τιμές για όλη την Ελλάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.