Διαιτολόγος - Διατροφολόγος - Μακροπούλου Πωλίνα

Μακροπούλου Πωλίνα
Διαιτολόγοι Διαιτολόγοι

Περιγραφή

Αδυνάτισμα σημαίνει αλλαγή νοοτροπίας διατροφής και όχι γρήγορη απώλεια κιλών. Η απώλεια βάρους οφείλει να γίνεται σταδιακά αφού πρώτα «κτίσουμε» έναν υγιή οργανισμό. Πρέπει να γίνει σαφές ότι ο παχύσαρκος άνθρωπος θα καταφέρει να νικήσει το πάχος, μόνο όταν η μείωση του σωματικού του λίπους ακολουθείται από ταυτόχρονη αύξηση της μυϊκής μάζας και της οστικής πυκνότητας.

Συνήθως, όταν αρχίζουμε μια δίαιτα, ζυγίζουμε το σώμα μας και θέτουμε σαν στόχο να χάσουμε 10,20,30… κιλά. Αυτή είναι η αρχή του λάθους. Γιατί αυτό που πρέπει κανονικά να μετρήσουμε είναι το ποσοστό λίπους του οργανισμού. Και στη συνέχεια, να προσπαθήσουμε να το μειώσουμε ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή ανάλογα με την ηλικία μας, το βάρος μας, τους ρυθμούς και την ένταση της καθημερινής μας ζωής.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ελέγχει κανείς την πρόοδό του σε μια οποιαδήποτε δίαιτα, είναι η μέτρηση του ποσοστού λίπους του σώματος πριν και μετά το συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα.

Ελάτε να βγάλουμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα για το δικό σας σώμα και για τους δικούς σας στόχους!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.