ΤΖΙΝΤΖΙΟΒΑΣ - Εκκλησιαστκά είδη, Χυτήριο

ΤΖΙΝΤΖΙΟΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.
Εκκλησιαστικά Εκκλησιαστικά

Περιγραφή

Η ΤΖΙΝΤΖΙΟΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. από το 1973 σας προσφέρει πρώτης ποιότητας προϊόντα χάρης την τεχνοτροπία, τη τεχνογνωσία  αλλά και το μεράκι που μας διακατέχει όλα αυτά τα χρόνια στα σιδηρικά αντικείμενα και ορειχάλκινα με κύρια παραγωγή εκκλησιαστικών προϊόντων. Βάσει της πελατοκεντρικής  φιλοσοφίας μας και τον σεβασμό που δίνουμε σε παλιούς πελάτες μας που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται αλλά και για τους νέους πελάτες μας που θέλουν η απαιτήσεις τους να ανυψωθούν σε καινούργιες βάσεις, προσφέρουμε πρώτης ποιότητας πρώτη ύλη και χωρίς περιορισμό στην δυνατότητα έκφρασης του πελάτη μέσα από την ελεύθερη δημιουργία ξεχωριστών καλουπιών ανάλογα με την φαντασία του εκάστοτε πελάτη αλλά και τη μοναδική ανθεκτικότητα των προϊόντων μας με το έμπειρο προσωπικό που εργάζεται στα χυτήρια μας. Θέτουμε έτσι μια νέα  και πολλά υποσχόμενη κατευθυντήρια γραμμή στον κλάδο μας.

 

Η δυνατότητα να έχετε στα χέρια σας ένα προϊόν μας είναι άνευ περιορισμού μιας και διανέμουμε σε παγκόσμια κλίμακα την παραγγελία σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Η δυνατότητα διακανονισμού για την περαιτέρω διευκόλυνση σας είναι εφικτή μετά από συζήτηση της εκάστοτε περίπτωσης/ παραγγελίας.

 

Η ΤΖΙΝΤΖΙΟΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. με την χωρίς περιορισμό γκάμα στα προϊόντα της δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να κατασκευάσει το δικό του προϊόν το οποίο προετοιμάζουμε και με την κατασκευή μοναδικών καλουπιών για της ανάγκες του καθενός.

 

Μερικά από τα προϊόντα τα οποία λειτουργούμε είναι :

 

  • Πολυέλαιοι
  • Μανουάλια
  • Εισοδικά
  • Χορός
  • Κρεμάστρες αναλογίου
  • Κρεμάστρες (καντήλες)
  • Σταυρός Τρούλου
  • Και πολλά άλλα

 

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας εκπλήξουμε!



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.