Δερμάτινα - Golden Fleece

Χρήστος Καπράγκος
Δερμάτινα Δερμάτινα

Περιγραφή

Η Εταιρία Golden Fleece άρχισε τη δράση στο χώρο του δέρματος, της γούνας και του μουτόν από το 1980. Η ανάγκη για καλυτέρευση των προσφερόμενων προϊόντων προσανατολίζουν την επιχείρηση στο να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην ποιότητα και λεπτομέρεια του ρούχου.

Με συνεχή ενημέρωση για τη διεθνή μόδα και τις πρώτες ύλες, συχνά ταξίδια στο εξωτερικό με συμμετοχές σε εκθέσεις αλλά και διοργανώσεις επιδείξεων σε prive χώρους έφτασε σήμερα στο σημείο να έχει εδραιώσει το όνομα Golden Fleece. Με το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας διαλέγουμε τα καλύτερα δέρματα που εισάγονται από Ιταλία και Ισπανία και δημιουργούμε τη νέα κολεξιόν κάθε χρόνο.

Στόχος μας είναι η καλή εξυπηρέτηση πελατών δίνοντας όμως μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα και παραγωγή του ρούχου με ακρίβεια στους χρόνους παράδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.