Navomed - Ιατρικά, Ορθοπεδικά είδη

Βοζίκη Θ. Αναστασία
Ορθοπεδικά – αναπηρικά Ορθοπεδικά – αναπηρικά

Περιγραφή

Η Navomed εδώ και 10 χρόνια σας προμηθεύει με πρώτης ποιότητας ιατρικά ορθοπεδικά είδη, διανέμει σε ολόκληρη την Ελλάδα και στον νόμο Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ακόμα και αυθημερόν. Τα προϊόντα γίνονται εισαγωγή από Εμπόρους του Εξωτερικού (Γερμανία). Μερικά από τα προϊόντα που λειτουργούμε είναι απολυμαντικά υγρά για εργαλεία μικρό-εργαλεία ακόμα αμαξίδια αναπηρικά, κρεβάτια ορθοπεδικά. Μπαστούνια περπατούρες, ανατομικές παντόφλες.

Η Navomed έχει την πανελλαδική αποκλειστικότητα στα Στρώματα και επιθέματα κατακλίσεων LIGASANO:

LIGASANO (Λευκό χρώμα) Το LIGASANO είναι ένα ΡUR-αφρώδες υλικό με θεραπευτική δράση και ευρύ φάσμα εφαρμογής για την περίθαλψη τραυμάτων και την προφύλαξή τους. Η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται πάντοτε από τον ιατρό ή ιατρικά εκπαιδευόμενο προσωπικό.

Η θεραπευτική χρησιμότητα βασίζεται σε γενικές γραμμές σε τρεις φυσικές αρχές:

Μηχανικό ερέθισμα: Επιδρά κατά την επαφή με το τραύμα και το δέρμα ενισχύοντας τοπικά την αιμάτωση, βελτιώνοντας τη θρέψη και την οξυγόνωση της τραυματισμένης περιοχής (ενεργοποίηση του τραύματος), και προφυλάσσει την ακεραιότητα του δέρματος. Ιδιαίτερα σε κλινήρεις ασθενείς υποστηρίζει τοπικά τις μειωμένες, φυσιολογικέ λειτουργίες του σώματος. Το μηχανικό ερέθισμα διαρκεί έως και τρεις ημέρες. Το αργότερο μετά το διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνει αλλαγή του LIGASANO.

Άσκηση ελάχιστης πίεσης: Προσαρμογή στις επιφάνειες του σώματος, ομοιόμορφη άσκηση ελάχιστης πίεσης στο τραύμα και στο σώμα.

Συγκεκριμένη αναρρόφηση: Γίνεται αναρρόφηση του πλεονάζοντος υγρού χωρίς να δημιουργείται αφυδάτωση. Θερμό και υγρό περιβάλλον τραύματος, μείωση μικροβίων, καθαρισμό; τραύματος, χωρίς τη συγκόλλησή του. Αποφυγή έμβρεξης, φροντίδα δέρματος. Ο κίνδυνος δημιουργίας τραυμάτων λόγω μειωμένης αιμάτωσης μειώνεται σημαvτικά με τη χρήση του LIGASANO. Οι διαταραχές στην επούλωση των τραυμάτων λόγω μειωμένης αιμάτωσης ελαχιστοποιούνται ή μηδενίζονται, ενώ καθορίζονται δίχως την προσθήκη άλλου υλικού τα επιμολυσμένα τραύματα. Η κοκκιοποίηση και επιθηλιοποίηση πρoάγovται και τα επιθυμητά αποτελέσματα εμφανίζονται εκπληκτικά γρήγορα και είναι εμφανή.

Το LIGASANO δεν είναι εμφύτευμα, οπότε δε θα πρέπει να παραμένει μονίμως στο τραύμα. Το αργότερο μετά από τρεις ημέρες επαφής με το δέρμα πρέπει να γίνεται αλλαγή του καλύμματος ή της προσθήκης στο τραύμα.

LIGASANO - GRÜΝΕS ΚLIMAGITTER (Πράσινο)

Το LIGASANO – GRÜΝΕS ΚLIMAGITTER είναι ένα αφρώδες υλικό, το οποίο είναι διαπερατό σε αέρα και νερό και συγκρίνεται με ένα τρισδιάστατο κόσκινο. Η δομή του είναι αραιή και η επιφάνειά του τραχιά. Το LIGASANO GRÜNES ΚLIMAGITTER δεν σχεδιάστηκε για άμεση επαφή με το τραύμα και εφαρμόζεται μόνο κατ'εξαίρεση πάνω στο δέρμα.

Επίδραση: Οι ιδιαίτερες ιδιότητες του LIGASANO - GRÜNES ΚLIMAGITTER επιτρέπουν τον αερισμό των διαφόρων περιοχών του δέρματος, στις οποίες κατά την επαφή με άλλα αντικείμενα (π.χ, επιφάνειες ύπτιας κατάκλισης, καθίσματα ή καρέκλες), συσσωρεύεται υγρασία. Μεγάλες ποσότητες υγρών (π.χ, ιδρώτας) μπορούν κα κυλήσουν, υπό την επίδραση της βαρύτητας προς τα κάτω και να εξατμιστούν. Με αυτό τον τρόπο προλαμβάνεται η έμβρεξη του δέρματος. Υποδείξεις εφαρμογής: Ανάμεσα στο LIGASANO – GRÜNES ΚLIMAGITTER και στο δέρμα ή στο τραύμα χρησιμοποιείται πάντα ένα ενδιάμεσο στρώμα LIGASANO, το οποίο έχει άμεσα επαφή με το δέρμα ή το τραύμα και αξιοποιείται η θεραπευτική αξία του LIGASANO. Εφόσον δεν απαιτείται η εφαρμογή του LIGASANO, ενδιάμεσα μπορεί να τοποθετηθεί ένα αέρινο ύφασμα (σεντόνι, ένδυμα κ.α).

Φύλαξη, καθαρισμός: Το LIGASANO - GRÜNES ΚLIMAGITTER μπορεί να διατηρηθεί επί εβδομάδες και πλένεται στους 60°C. Κατά την πλύση στο πλυντήριο ή κατά το στύψιμο να προφυλάσσεται από μηχανική καταστροφή (π.χ, με δίχτυ ρούχων). Δεν χρειάζεται μηχανικό στέγνωμα. Το LIGASANO – GRÜNES ΚLΙΜΑGITTΕR στεγνώνει με απλό στύψιμο.

Επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα της LIGAMED
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.