Bubble Toys - Εξοπλισμοί παιδότοπων, φουσκωτά παιχνίδια

Προδρόμου Γεώργιος
Εμπόριο (Επαγγελματικός Εξοπλισμός) Εμπόριο (Επαγγελματικός Εξοπλισμός)

Περιγραφή

Η εταιρία Bubble Toys πρωτοπόρος στην κατασκευή και εισαγωγή προϊόντων εξοπλισμού παιδότοπων, αποτελεί λύση για την σύγχρονες επιχειρήσεις. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε παιδότοπους, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, πάρκα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα, φάστ φουντ, πάντα με άριστη εξυπηρέτηση και εγκατάσταση στον χώρο σας.

Εξειδικευτήκαμε λόγω της πολύχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας μας στην δημιουργία παιδότοπων και των τελειοποιημένων παιχνιδοκατασκευών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Χρησιμοποιώντας την βαθιά γνώση της αγοράς και τα υψηλότερα τεχνολογικά μέσα, υλοποιούμε πρωτότυπες και ευέλικτες δημιουργίες, που ικανοποιούν τις επιθυμίες του πελάτη.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός ιδιαίτερου παιδότοπου και η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και αξιόλογης συνεργασίας με τον πελάτη.

Συνεργαζόμαστε με τις πιο επιλεγμένες και καταξιωμένες εταιρίες του εξωτερικού που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως.

Η εταιρία μας δίνει λύσεις και ευκολίες για την διοργάνωση και διεξαγωγή ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου παιδότοπου προσφέροντας έναν οδηγό λειτουργίας παιδότοπου καθώς και διάφορα TIPS για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ελάτε στον χώρο μας για μια μοναδική παρουσίαση με την χρήση τρισδιάστατης απεικόνισης του χώρου σας και απολαύστε άρτια εξοπλισμένους παιδότοπους φτιαγμένους με στιλ και φαντασία …!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.