Έπιπλα 'Τσακίρης'

Τσακίρης Γεώργιος
Επιπλα Επιπλα

Περιγραφή

Τα έπιπλα «Τσακίρης» δίνουν δυναμικό παρόν, δίνοντας σας νέες και δημιουργικές προτάσεις για την επένδυση του νέου σας σπιτιού με έπιπλα υψηλών προδιαγραφών, μεγάλη αντοχή και διαχρονικότητα στο σχέδιο. Όλα μέσα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ένα ασφαλές και χωρίς κίνδυνο για την υγειά του παιδιού σας ή για εσάς τους ίδιους έπιπλο.

Για πάρα πολλά χρόνια τα έπιπλα «Τσακίρης» δίνουν την κατευθυντήρια γραμμή στο έπιπλο στην Θεσσαλονίκη και στο ευρύτερο χώρο της δυτικής Ελλάδας χωρίς να χάνει ο πελάτης την ατομικότητα του αλλά να νιώθει ιδιαίτερος όπως και θα έπρεπε να νιώθει.

Γιατί να διαλέξετε «Τσακίρης» ?

  • Ποιότητα των υλικών μας γιατί τα έπιπλα «Τσακίρης» ετοιμάζονται σε δικό μας εργοστάσιο που εδρεύει στην Νεοχωρούδα με την συνεχή επίβλεψη ειδικών στο χώρο των επίπλων
  • Αντοχή των προϊόντων μας λόγω τις εμπειρίας τόσων χρόνων και προσωπικής ενασχόλησης στην κατασκευή του επίπλου
  • Διαχρονικότητα στο Σχέδιο
  • Φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και για τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούνε(χωρίς κίνδυνο αλλεργιών, εξανθημάτων)
  • Αναλυτική μελέτη του χώρου σας για το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα Με παράδοση της παραγγελίας σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Προσιτές τιμές με δυνατότητα διακανονισμού και ευκολίες πληρωμής για τον πελάτη που τόσα χρόνια δείχνει την εμπιστοσύνη του στα έπιπλα «Τσακίρης»
  • Περαιτέρω διευκόλυνση ,με δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση-τοποθέτηση στον χώρο σας.


5 αστέρων έπιπλα στον «Τσακίρης» ελάτε να σας εκπλήξουμε!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.