PestBusters365 - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ

Απεντομόσεων και Βιολογικού καθαρισμού Απεντομόσεων και Βιολογικού καθαρισμού

Περιγραφή

Η εταιρία PestBusters365 ιδρύθηκε το 2017 και ασχολείται εξειδικευμένα με γεωπονικές υπηρεσίες και απολυμάνσεις υγειονομικής σημασίας αποθηκών, σχολικών εγκαταστάσεων (σχολεία, νηπιαγωγεία, κολλέγια, ΑΕΙ-ΤΕΙ) εργοστασίων, ξενοδοχείων, κατοικημένων χώρων, νοσοκομείων, χώρων εκδηλώσεων, βιομηχανιών, καταστημάτων και αποθηκών τροφίμων και ένδυσης, σιταποθηκών, πλοίων, κλπ. 

Έχοντας δικό μας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες που μπορούν να παρουσιασθούν, σχετικά με τις παρακάτω περιγραφείσες εργασίες απεντομώσεων, μυοκτονιών και απολυμάνσεων με τεχνικές εφαρμογών ψεκασμού και εκνέφωσης (fogger).

Καταπολεμούμε αποτελεσματικά ΜΥΓΕΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΣΚΝΙΠΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΜΥΡΜHΓΚΙΑ, ΣΚΩΡΟΥΣ, ΚΩΡΙΟΥΣ, ΨΥΛΛΟΥΣ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΕΝΤΟΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΞΥΛΟΦΑΓΑ ΕΝΤΟΜΑ (σαράκι, κλπ), ή άλλα παράσιτα και έχουμε πάντα την κατάλληλη λύση, δίνοντας προτεραιότητα στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι διαρκής και εμπίπτει στη διαδικασία αξιολόγησης από τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας μας.

Παρέχουμε μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής πιστοποιητικό σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα πιστοποίησης (ISO 9001, CEPA – EN16636), για τον έλεγχο των υγειονομικών αρχών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.