Εμπόριο – Επισκευές Μηχανημάτων Καθαρισμού Θεσσαλονίκη

Ζερβός Γεώργιος
Καθαρισμού Καθαρισμού

Περιγραφή

 

Η εταιρεία ΖΕΡΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, πάνω από 20 χρόνια ειδικεύεται στον τομέα των μηχανημάτων καθαρισμού και των ηλεκτρικών οχημάτων μεταφοράς.

 

Σε μας θα βρείτε:

 

·         Επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού, όπως σκούπες, πιεστικά, σάρωθρα, ατμοκαθαριστές, μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης δαπέδων, μοκετών)  των εταιρειών NILFISK, ΗΑΚΟ, ΝUMATIK, FIMAP, EHRLE, MERCURY, ITALCAR, EUROSTEAM, DELFIN, WIRBEL, GHIBLI.

 

·         Ηλεκτρικά οχήματα μεταφοράς,

 

·         Πρέσες συμπίεσης ανακυκλώσιμων υλικών και

 

·         Μηχανήματα καθαρισμού με ξηρό πάγο.

 

Διαθέτουμε επίσης:

 

ü  Μεγάλη γκάμα σε εξαρτήματα μηχανημάτων  και ανταλλακτικά (ρόδες για μηχανήματα καθαρισμού, διαμάντια TWISTER, τσόχες TWISTER, εξαρτήματα χειρός, κλπ.)

 

ü  Αναλώσιμα (σακούλες για σκούπες, καθαριστικά υγρά κάθε τύπου, κλπ.)

 

Στις εγκαταστάσεις μας, τη Δημοκρίτου 66 & Θερμοπυλών στη Σταυρούπολη, λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο και υπεύθυνο Τμήμα Service με εμπειρία 27 ετών, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που είναι απαραίτητα για τη συντήρηση & επισκευή των μηχανημάτων σας, καθώς και μηχανουργική και ηλεκτρονική μονάδα για την καθολική επισκευή εξαρτημάτων & ηλεκτρονικών πλακετών που είτε δεν υφίστανται στην αγορά είτε έχουν πολύ υψηλό κόστος.

 

Στόχος μας είναι η πλήρης εξυπηρέτηση των πελατών μας που δε σταματά στην πώληση αλλά συνεχίζεται με τη διαρκή υποστήριξή των αναγκών τους.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.