New Homeline. Λευκά είδη, ξενοδοχειακός εξοπλισμός, ξενοδοχειακός ιματισμός, σεντόνια, μπουρνούζια, παπλώματα, πετσέτες

Νίκος Τσιάρας
Λευκά – προίκας Λευκά – προίκας

Περιγραφή

H New Homeline στον Παλαμά Καρδίτσας, αναπτύσσεται στον τομέα ραφής και εμπορίας λευκών ειδών. Ένα σημαντικό δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, επεκτείνεται διαρκώς χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Μια ιδιωτική υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μπήκε σε λειτουργία για να καλύψει τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων New Homeline.

H εμπειρία και η δυναμική μας, έφερε στην Ελλάδα κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους και ονόματα, όπως Playboy, Sisley Casa, Vossen, Valeron, Scooby Doo, τους οποίους αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα λευκών ειδών, σε απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, που επιβάλλουν οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς και της μόδας και αγκαλιάζουν τα όνειρα των καταναλωτών με αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σε όλα τα στάδια της δημιουργίας τους. Ξεκινώντας από την επιλογή εξαιρετικών πρώτων υλών και σχεδίων υψηλής αισθητικής, μέχρι την άριστη κατάρτιση των ανθρώπων μας και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο κατά την παραγωγή.

Τα πιο πλούσια, τα πιο απλά, τα πιο όμορφα, τα πιο χρωματιστά, τα πιο μοντέρνα ή τα πιο κλασικά όνειρά σας έχουν σήμερα την απόλυτη εγγύηση και την υπογραφή New Homeline.

Τα ιδιόκτητα καταστήματά μας βρίσκονται στην Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο.

Πραγματικά έμπειροι στο χώρο του σπιτιού και γνωστοί για την κορυφαία μας ποιότητα, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε την νέα μας σειρά HOTEL LINE. Εξαιρετική ποιότητα και μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη ιματισμού, που είναι προσαρμοζόμενα σε διάσταση ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, αφού η παραγωγή γίνεται σε δικό μας εργοστάσιο. Η HOTEL LINE καλύπτει όλες τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων, αφού μπορούν να κατασκευαστούν λευκά είδη σε ότι ποιότητα και διάσταση επιθυμείτε.

Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 17:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Αν θέλετε να μας επισκεφθείτε πέραν του ανωτέρου ωραρίου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο: http://homeline-shop.gr/eshop/

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.