Κλιματιστική Κέρκυρας. Κλιματισμός, Ψύξη, Θέρμανση, Εγκατάσταση

Νίκος Κούρκουλος
Ψύξη - Θέρμανση - Εξαερισμός - Ιονισμός Ψύξη - Θέρμανση - Εξαερισμός - Ιονισμός

Περιγραφή

H Κλιματιστική Κέρκυρας  δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να καλύπτει ανάγκες κλιματισμού, ψύξης και θέρμανσης προσφέροντας κλιματιστικά στις καλύτερες τιμές. 

Η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στο χώρο του κλιματισμού για πολλά χρόνια μέσω του ιδιοκτήτη της και των συνεργατών της, προσφέροντας τις υπηρεσίες της μέσω των σημείων εξυπηρέτησης σε Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Άρτα, αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Επεκτείνοντας το δίκτυό μας και στην Κέρκυρα με το νέο μας κατάστημα που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Λευκίμμης 38.

Με την πολυετή εμπειρία μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας, σε επαγγελματίες και ιδιώτες, δημιουργώντας τις ιδανικότερες κλιματικές συνθήκες στο χώρο τους, με το χαμηλότερο κόστος. 

Με τις κατάλληλες μελέτες και τη χρήση κατάλληλων συστημάτων διαμόρφωσης κλίματος, προσφέρουμε ένα υγιές περιβάλλον, σε εσάς, τους πελάτες σας, τους συνεργάτες σας, τα παιδιά σας, τους δικούς σας ανθρώπους.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε πληροφορία.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.