Ιατρικά Ορθοπεδικά είδη. Ενοικίαση ιατρικού παραϊατρικού εξοπλισμού. Ιατροτεχνολογικές συσκευές διάγνωσης θεραπείας

ΜΠΕΛΤΕΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.
Ορθοπεδικά – αναπηρικά Ορθοπεδικά – αναπηρικά

Περιγραφή

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον χώρο της υγείας επικεντρώνοντας την εμπορική της δράσης στους τομείς των ορθοπεδικών ειδών, των χρηστικών βοηθημάτων που αφορούν την κατ’ οίκον νοσηλεία ασθενών, των προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης και των ιατροτεχνολογικών συσκευών διάγνωσης και θεραπείας.

Το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό προσφέρει υπηρεσίες κατ’ οίκον όπως αλλαγή ουροκαθετήρων και Levin σιτίσεως, περιποίηση κατακλίσεων και ελκών δέρματος κτλ. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά ασθενών με ασθενοφόρο.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες εισαγωγής ορθοπεδικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων από την παγκόσμια αγορά. Στόχος της εταιρείας αποτελεί η διανομή των προϊόντων αυτών στην ελληνική αγορά με αυστηρό κριτήριο επιλογής το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της σχέσης ποιότητας – τιμής.

Ενδεικτικά προσφέρουμε: συμπυκνωτές οξυγόνου, ειδικά αεροστρώματα κατακλίσεων, αμαξίδια,

 

Τα προϊόντα φέρουν πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης CE.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.