Φωτοδομή. Είδη Φωτισμού, ηλεκτρολογικού υλικού, Φωτιστικά εσωτερικών, εξωτερικών, επαγγελματικών χώρων, Αργυρούπολη

Δημήτρης Γεωργιάδης
Ηλεκτρολογικό Υλικό Ηλεκτρολογικό Υλικό

Περιγραφή

Η εταιρεία ΦΩΤΟΔΟΜΗ δραστηριοποιείται στην ελληνική και ξένη αγορά από το 1982 με εξειδίκευση τον επαγγελματικό, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, φωτισμό.

Τα προϊόντα είναι στο μεγαλύτερο μέρος δικής μας παραγωγής, με όλες τις απαιτούμενες από την Ευρωπαϊκή ένωση προδιαγραφές καλής λειτουργίας, ενώ παράλληλα εισάγουμε προϊόντα επώνυμων οίκων του εξωτερικού.

Τα φωτιστικά (επαγγελματικού χώρου - κήπου) είναι κυρίως κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή.

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε διάφορες χώρες της ευρωπαϊκής αγοράς και την Κύπρο.

Φωτιστικά εσωτερικών χώρων: Φωτιστικά κουζίνας, Φωτιστικά χωνευτά μπάνιου, Κρεμαστά, Πολυέλαιοι, Φωτιστικά εσωτερικού χώρου, Σποτ R50/R63, Πλαφονιέρες, Πορτατίφ γραφείου

Φωτιστικά εξωτερικών χώρων: Φωτιστικά εξωτερικού χώρου αλουμινίου, Φωτιστικά εξωτερικού χώρου ορειχάλκινα, Χωνευτά, Φωτιστικά εξωτερικού χώρου αλουμινίου LED, Πυροφάνια, Φωτιστικά πλαστικά κήπου, Προβολείς οικονομίας, Προβολείς LED, Χωνευτά μπετού.

Φωτιστικά Επαγγελματικών χώρων: Χωνευτά 12V, ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED, Χωνευτά και εξωτερικά PL, ΤΑΙΝΙΕΣ LED SMD, Χωνευτά και εξωτερικά AR111, Προβολείς σποτ, Προβολείς ΗQI, Χωνευτά Micro Lynx 6w, Φωτιστικά Τ8/Τ5 Οροφής Χωνευτά.

 

Συνδεθείτε με το site μας στο www.fotodomisa.gr και θα βρείτε περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.