Αφοι Σαρρή & Σια Ο.Ε.

Κυριάκος Σαρρής
Επιπλοποιίας και υλικά Επιπλοποιίας και υλικά

Περιγραφή

Η εταιρεία SARRIS δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, στη βιομηχανική περιοχή της Ευκαρπίας – ΤΙΤΑΝ, Κωνσταντινουπόλεως 8.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1953 ως εργαστήριο επίπλων και σήμερα λειτουργεί  σε ένα ιδιόκτητο ακίνητο 7000 τετραγωνικών μέτρων  με το εργοστάσιο και την αποθήκη να καλύπτουν 2500 τετραγωνικά μέτρα. Η εμπειρία τόσων δεκαετιών έχει μεταφερθεί στην τρίτη γενιά της οικογένειας.

Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας και της νέας γενιάς, με την καθοδήγηση του Στέλιου Σαρρή εδραίωσε την εταιρεία μας στο χώρο του επίπλου. Το σύγχρονο εργοστάσιο μας, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας και η άρτια υποδομή μας σε μηχανήματα και εξοπλισμό εξασφαλίζουν στους πελάτες μας γρήγορη εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές και κάτι που σπάνια μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη βιομηχανία, έτοιμα προϊόντα.

ΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Για να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.sarrisbros.com

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.