Παληόμανδρα Καυσόξυλα, κάρβουνα, πέλλετ, μπρικέτες

Χάρης Τσιορλίνης, Δανάη Δουβαλάκη
Καυσόξυλα - Pellet Καυσόξυλα - Pellet

Περιγραφή

Σε μας θα βρείτε:

  • Καυσόξυλα άριστης ποιότητας (δρυς & οξιά): Η φωτιά στο τζάκι εξαρτάται από τα καυσόξυλα που επιλέγουμε και από την υγρασία τους. Τα πιο συνηθισμένα στη χώρα μας καυσόξυλα, κατάλληλα για τζάκι, είναι η δρυς και η οξιά ανάλογα με την περιοχή και τη διαθεσιμότητα που υπάρχει. Διαλέγουμε και προμηθευόμαστε έγκαιρα τα καυσόξυλα που επιθυμούμε, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ξερά.
  • Κάρβουνα παρασκευασμένα απολύτως σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε σάκους των 5, 10 κιλών, χωρίς καθόλου υγρασία: Τα κάρβουνα πρέπει να ανάβουν πολύ εύκολα, να διαρκούν πολλές ώρες και να προέρχονται από επιλεγμένες ποικιλίες ξύλου. Δεν πρέπει να περιέχουν τρίμματα, σκόνη και ξένα σώματα. Είναι σημαντικό να είναι ζυγισμένα με απόλυτη ακρίβεια.
  • Πέλλετ: Τα νεότερα καύσιμα εναλλακτικής ανανεώσιμης ενέργειας είναι μικρά σφαιρίδια κατασκευασμένα από συμπαγές πριονίδι, ροκανίδια, φλοιό, γεωργικά απόβλητα των καλλιεργειών, απόβλητα χαρτιού και άλλα οργανικά υλικά.
  • Μπρικέτες: Από στεγνό και σκληρό ξύλο κορυφαίας ποιότητας και υψηλής θερμικής απόδοσης με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
  • Δαδί: Το δαδί προέρχεται από την καρδιά του δέντρου (ελληνικό πεύκο) και διαφέρει ανάλογα με την περιεκτικότητα σε ρετσίνι, γι' αυτό και χρησιμοποιείται ως φυσικό προσάναμμα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.