Π&Γ. ΓΚΑΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. Εισαγωγές & Εμπόριο Γυάλινων Φιαλών

Υαλουργίας Υαλουργίας

Περιγραφή

Η εταιρία Π.& Γ. Γκαντινας Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2007. Όμως δεν είναι στην πραγματικότητα μια νέα επιχείρηση στο χώρο.Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ο Παναγιώτης Γκαντινας ξεκίνησε το εμπόριο λιανικής, γυρίζοντας σ' όλο σχεδόν το νομό Μαγνησίας με ένα τρίκυκλο μηχανάκι.

Τέλη του ' 70 τα παιδιά του, Νίκος και Κώστας, άνοιξαν στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας το δικό τους μαγαζί με οικιακό - επαγγελματικό εξοπλισμό και εποχιακά είδη. Με το φορτηγό τους γυρίζουν όλο το νομό και συνεχίζουν το εμπόριο χονδρικής και λιανικής έως σήμερα.

Τον Οκτώβριο του 2010 η 3η γενιά - τα παιδιά του Κώστα - ο Πάνος και ο Γιώργος, ανοίγουν τη δική τους αποθήκη. Εξειδικεύονται στο εμπόριο, χονδρικής και λιανικής, γυάλινων βάζων και φιαλών καθώς και πωμάτων. Συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση και ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, αναζητούν διαρκώς νέες μεθόδους και προϊόντα για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.