καφές με-γανόδερμα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΥΩΝΗΣ
Διαιτολόγοι Διαιτολόγοι

Περιγραφή

         ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ


Το γανόδερμα είναι αποθήκη διατροφικών συστατικών.

Το γανόδερμα είναι συνδεδεμένο με την διατροφή .

Περιέχει 400 τύπους διατροφικών συστατικών σε κάθε γανόδερμα.

Στις μέρες μας οι Άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας γιατί η διατροφή τους  δεν είναι ισορροπημένη.

Όταν η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη στην ουσία υποσιτιζόμαστε.

Υπάρχουν 2 είδη υποσιτισμού.  Όταν δεν υπάρχει αρκετή τροφή να φάμε όπως στην Αφρική και το Πακιστάν που όλοι μπορούν να αντιληφθούν ότι αυτό είναι υποσιτισμός.

Αν όμως είσαι πολύ επιλεκτικός με το φαγητό σου , αν  τρως συγκεκριμένα μόνο είδη φαγητού , η διατροφή σου δεν είναι ισορροπημένη και πάσχεις και εσύ από υποσιτισμό.

Με το Γανόδερμα  μπορούμε να εξισορροπήσουμε την διατροφή μας .

Επίσης , το γανόδερμα έχει δύο πολύ σημαντικές λειτουργίες . Η μια είναι η αποτοξίνωση .

Μπορεί να αφαιρέσει τις τοξίνες από το σώμα και λόγο των πλούσιων θρεπτικών συστατικών πού περιέχει το γανόδερμα , μπορεί να επισκευάσει το σώμα και κατ’ επέκταση να το αναγεννήσει .

 Δεύτερη σημαντική λειτουργία. Ρύθμιση του ανοσοποιητικού  συστήματος


Το γανόδερμα  δρα  πολύ αποτελεσματικά σε αντιδράσεις υπερευαισθησίας του ανοσοποιητικού συστήματος (αλλεργίες), όσο και σε περιπτώσεις αυτοάνοσων  νοσημάτων. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις γίνεται φανερή η ρυθμιστική δράση του γανοδέρματος. Σε περιπτώσεις ασθενούς λειτουργίας των αμυντικών κυττάρων, αυτά διεγείρονται κάτω από την επίδραση του γανοδέρματος, ενώ σε περιπτώσεις υπερλειτουργίας του αμυντικού συστήματος του οργανισμού, το γανόδερμα  επιφέρει  μια χαλάρωση του ανοσοποιητικού συστήματος

Γι’ αυτό είναι η τέλεια τροφή για την καθημερινότητα μας .

Το γανόδερμα  θεραπεύει το σώμα και το σώμα Θεραπεύει  την ασθένεια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.