Παντοπωλείο, καφεκοπτείο, παραδοσιακά προϊόντα: Γεύσεις & Αρώματα, Κέρκυρα

Ι Καρούτσος & ΣΙΑ Ο.Ε.
Τρόφιμα - Γλυκά Τρόφιμα - Γλυκά

Περιγραφή

Στο παντοπωλείο Γεύσεις & Αρώματα, στην Κέρκυρα, θα βρείτε Γεύσεις & Αρώματα από την Ελλάδα και τον κόσμο, με σπιτικές συνταγές και αγνά υλικά.

Στα προϊόντα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καφέ και τσάι, χειροποίητες σοκολάτες, προϊόντα μαστίχας, γλυκά, μαρμελάδες, σάλτσες, καθώς και μια προσεκτικά διαλεγμένη κάβα με μοναδικά κρασιά, λικέρ και αποστάγματα από κάθε γωνιά της Ελληνικής γης.

Ειδικότερα συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες:

Ο δρόμος του τσαγιού. Συνδυάζει και προβάλει γνωριμες και καθημερινές γεύσεις από το Μεσογειακό ρεπερτόριο αρωμάτων. Τα βότανα, τα μπαχαρικά, τα άνθη και τα φρούτα της Μεσογείου, βρίσκουν με τον πιο φυσικό τρόπο τη θέση τους στα καλύτερα μείγματα αρωματισμένων τσαγιών της Ανατολής.

Mastiha shop. To Mastiha shop φιλοδοξεί να αναδείξει τις ιαματικές ιδιότητες, την πολυχρηστικότητα και τη διεθνικότητα της μαστίχας.

Mrs Bridges. Τα χειροποίητα Σκωτσέζικα σπιτικά προϊόντα Mrs Bridges προσφέρουν νοσταλγικές γεύσεις παραδοσιακών συνταγών σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης.

Τα Μυλέλια: Προϊόντα που παρασκευάζονται με ιεροτελεστική διαδικασία.

Ήδιστον: Παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά.

Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών. Άγρια μανιτάρια Γρεβενών, αφυδατωμένα μανιτάρια, μανιτάρι τουρσί σε λάδι και ξύδι, μανιταροσαλάτα, βότανα, γλυκά του κουταλιού και ειδικότερα γλυκό του κουταλιού μανιτάρι, λουκούμια με μανιτάρι, παστέλι με μανιτάρι.

Αμόργιον Ρακόμελο. Παραδοσιακά ποτά με αγνά υλικά, υπέροχη γεύση και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.