ΚΕΡΚΥΡΑ, Παραδοσιακή Ταβέρνα - Εστιατόριο "Το Παραδοσιακόν" - Traditional Restaurant Tavern "Paradosiakon"

Αλέξανδρος Αράθυμος
Ταβέρνες Ταβέρνες

Περιγραφή

Αν θέλετε να επισκεφθείτε μία από τις καλύτερες παραδοσιακές ταβέρνες της Κέρκυρας, που την προτείνουν οι περισσότεροι ξένοι τουριστικοί οδηγοί (MARCO POLO, GUIDE DE ROUTARD, LET’S GO ), μη διστάσετε να κάνετε μία στάση στο «Παραδοσιακόν».

Σ’ ένα γραφικό πεζόδρομο, στην περιοχή Σπηλιά «Το Παραδοσιακόν» θα σας μείνει αξέχαστο για τις αυθεντικές κερκυραϊκές – και όχι μόνο – σπεσιαλιτέ μοναδικής νοστιμιάς, για τους μεζέδες του, για τα φρέσκα ψάρια και τα ντόπια κρεατικά στη σχάρα. Το κάθε πιάτο προσφέρεται με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στον πελάτη σε πείσμα των καιρών  που η προχειρότητα και η κακή ποιότητα πρώτων υλών  κυριαρχεί παντού.

Το «Παραδοσιακόν» αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο της εστίασης. Το καταμαρτυρούν εξάλλου τα ογδόντα ( 80) και πλέον χρόνια  συνεχούς  λειτουργίας του.

Το δε ξεχωριστό, πολυφωτογραφημένο, γεμάτο πλούσια χρώματα, οικογενειακό περιβάλλον του, ικανοποιεί μα και φτιάχνει τη διάθεση ακόμα και στους πιο δύσπιστους και δύσκολους πελάτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.