Μεταλλοκατασκευαστική ΕΠΕ

Γ. & Σ. Φίλιππας
Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές κατασκευές Σιδηροκατασκευές - Μεταλλικές κατασκευές

Περιγραφή

Αναλαμβάνουμε παντός είδους Μεταλλουργικές Κατασκευές όπως κατασκευές γραναζιών, μαρκουτσιών, ανατροπές, καροσερί, πλατφόρμες, μπαγκαζιέρες, κοτσαδόρους, τρακτέρ, σιδηροκατασκευές, υπόστεγα, πατάρια, ψαλιδωτές ράμπες.

Η επιχείρησή μας υπάρχει στην Κέρκυρα από το 1968. Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας στον τομέα του σιδήρου και των μεταλλουργικών κατασκευών, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη.

Ακόμα κατασκευάζουμε:

-> Αγροτικές ρυμούλκες με ωφέλιμο φορτίο 3,5 τόνους για ελκυστήρες από 28 – 50 HP, με ωφέλιμο φορτίο 5,5 τόνους για ελκυστήρες από 50 – 75 HP και με ωφέλιμο φορτίο 7,5 τόνους για ελκυστήρες πάνω από 75 HP.

-> Ρυμούλκες μεταφοράς μηχανημάτων από 5,5 έως 15 τόνους.

-> Ηλεκτροϋδραυλικές στεκουρες τριφασικές ή μονοφασικές, με ΡΤΟ ή με βενζινομηχανή, αναρτώμενες ή συρόμενες από 8έως 30 τόνους με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και άδεις CE.

Η εταιρία μας κατασκευάζει επίσης ανελκυστήρες (ασανσέρ) και αντιπροσωπεύει τους ανελκυστήρες MASSEY FERGUSON και GOLDONI.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις στους πελάτες μας, στο σωστό χρόνο και σε προσιτές τιμές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.