TRUST RADIO

Γιώργος Ζελεδλίδης - Πάνος Παναγιωτίδης
Ραδιόφωνα Ραδιόφωνα

Περιγραφή

Ο TRUST-RADIO είναι το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ομίλου TRUST.

Ο TRUST-RADIO θα καλύπτει την τρέχουσα επικαιρότητα της πολιτικής και της οικονομίας, τα νέα του πολιτισμού, των τεχνών και του αθλητισμού ενώ θα δώσει βήμα έκφρασης στις πιο ζωντανές δυνάμεις της νέας γενιάς. Η προβολή καινοτόμων ιδεών θα αποτελεί βασική επιλογή του ραδιοφώνου. Πάνω απ' όλα όμως θα ακούτε πολλή μουσική, όλων των ειδών με ζωντανές εκπομπές από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Στον TRUST-RADIO θα τα λέμε όλα, χωρίς μασημένα λόγια γιατί είναι ανεξάρτητο και χωρίς δεσμεύσεις πουθενά. Θα δώσουμε τη δυνατότητα άμεσης παρέμβασης του κοινού μέσω του chat που υπάρχει στη σελίδα και μέσω του skype ώστε να εκφράζονται ελεύθερα όλες οι απόψεις και όλες οι τάσεις.

Το ταξίδι του TRUST-RADIO ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου του 2010 υποσχόμενο πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Προσδοκία όλων μας είναι αυτό να καλύψει μια ευρεία γκάμα θεμάτων ενώ το ζωντανό πρόγραμμα να καλύπτει ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του κοινού. Οι δικές σας σκέψεις, παρατηρήσεις και κυρίως η δικά σας συμμετοχή θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία αυτού του ταξιδιού.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον TRUST-RADIO στην μεγάλη οικογένεια του ομίλου επιχειρήσεων TRUST.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.