ΒΙΟΠΩΛΕΙΟ - Βιολογικά προϊόντα

Παναγιωτίδου Κυριακή
Τρόφιμα - Γλυκά Τρόφιμα - Γλυκά

Περιγραφή

Ο χρόνος είναι κάτι που λείπει από την καθημερινότητα του καθενός σήμερα. Οι επιλογές στην ποιότητα της διατροφής μας όμως όχι!

Και οι επιλογές αυτές διαμορφώνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μας γιατί κακά τα ψέματα το ρητό που μας θέλει να «είμαστε ότι τρώμε» ,αν και κοινότυπο , αποδεικνύεται κάθε μέρα και πιο αληθινό.

Η κουλτούρα της σωστής διατροφής είναι το σημαντικότερο κληροδότημα για τα παιδιά αλλά και μια στάση ζωής για τους ενήλικους που διαμορφώνει τον κόσμο γύρω μας και αποτελεί πηγή για ανυπολόγιστα μακροχρόνια οφέλη στην υγεία.

Μια πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών είναι πλέον διαθέσιμη έρχεται να σας μυήσει στο μαγικό κόσμο τον βιολογικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και που καλύπτει όλο το φάσμα της διατροφής ,της προσωπικής περιποίησης για βρέφη, παιδιά και ενήλικες αλλά και της φροντίδας του σπιτιού.

Ανάμεσα τους θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής, τυποποιημένα τρόφιμα (ζυμαρικά, όσπρια ,άλευρα),δημητριακά και προϊόντα πρωινού, γαλακτοκομικά, αλλαντικά και κρέας, άρτο και αρτοσκευάσματα, παραδοσιακά προϊόντα και ιδιαίτερες γεύσεις, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, λάδια, σάλτσες και μπαχαρικά, βασιλικός πολτό-μέλι-γύρη, βότανα και ροφήματα, παιδικές τροφές, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα για αδυνάτισμα, προϊόντα χωρίς γλουτένη και προϊόντα για διαβητικούς, κατεψυγμένα λαχανικά και πίτες, κάβα ποτών, βιολογικά καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά και πάνες, απορρυπαντικά ακόμη και μακιγιάζ.

Ο κατάλογος είναι μακρύς και απευθύνεται σε όλους όσους προσεγγίζουν όχι μόνο την διατροφή αλλά και την καθημερινότητα τους με υπευθυνότητα και αναζητούν αυθεντικά προϊόντα και γεύσεις που παράγονται με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Εμπιστευτείτε λοιπόν την φροντίδα της διατροφής της οικογένειας σας στην παράδοση και την ποιότητα των βιολογικών προϊόντων γιατί μπορεί σήμερα να ξέρουμε περισσότερα αλλά οι γιαγιάδες μας ήξεραν καλύτερα!!!

Επισκεφτείτε μας στην Γρ.Λαμπράκη 25 στην Νέα Πολιτεία Εύοσμου (τηλ/fax 2310604615) ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.biopoleio.gr .


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.