Eventique

Ζαφειροπούλου Έλενα
Γάμου και βαπτίσεων Γάμου και βαπτίσεων

Περιγραφή

Eventique σημαίνει Unique Events. Και πράγματι κάθε δημιουργία μας είναι μοναδική.

Με εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο της υψηλής αισθητικής χειροποίητων ασημένιων κοσμημάτων, η εταιρία Eventique, προσφέρει μοναδικές και απόλυτα προσωπικές προτάσεις για γάμους και βαπτίσεις.

Επιλέξτε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή μπομπονιέρα για το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, ένα πολύτιμο και ανεξίτηλο ενθύμιο των χαρούμενων στιγμών σας, δεμένη με ασημένια γούρια ή φυλαχτά και όχι μόνο…

Plexiglas κουτιά, σατέν πουγκιά, επάργυρα και μπρούτζινα στοιχεία, φυσικοί αστερίες και κοχύλια όλα συνδυάζονται μοναδικά για να δημιουργήσουν τις πιο περίτεχνες μπομπονιέρες αλλά και προσκλητήρια.

Πολύτιμα στέφανα 925o, ντυμένα με crystallized Swarovski elements και γνήσια μαργαριτάρια, όλα συνδυασμένα με καράφες, δίσκους και ποτήρια αλλά και μοναδικές, ιδιαίτερες βέρες από πλατίνα, ροζ και κίτρινο χρυσό 14K και 18Κ συμπληρώνουν την εικόνα της πιο κομψής νύφης. Μια μεγάλη ποικιλία σε ιδιαίτερους βαπτιστικούς σταυρούς και μαρτυρικά σας εξασφαλίζει ξεχωριστές επιλογές για την βάπτιση του παιδιού σας.

Μέσα από την ευρεία γκάμα σε ιδιαίτερα και υπέροχα κοσμήματα brilliant έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τα δώρα των κουμπάρων αλλά και των νονών.

Για δημιουργίες τόσο… Unique όσο και τα όνειρά σας, η επιλογή σας δεν μπορεί παρά να είναι Eventique!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.