CarPaint

Περδίκη Αντιγόνη
Φανοποιεία Φανοποιεία

Περιγραφή

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος βαφής αυτοκινήτου!

Το έμπειρο και άρτια εξοπλισμένο τεχνικό προσωπικό μας, θα κάνει το όχημά σας να φαίνεται σαν καινούριο!

Επίσης η εταιρία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος της LUCKY LION!

Η Lucky Lion Technology καθιερώθηκε το 2000 και ειδικεύεται στην κατασκευή των ηλεκτρικών ποδηλάτων, των ηλεκτρικών µοτοσικλετών, και των µοτοσικλετών. Η φιλοσοφία της Lucky Lion είναι η δηµιουργία ενός συνεχούς εκσυγχρονιζόµενου, δυναµικού και ανταγωνιστικού δικτύου διανοµής και διάθεσης εκλεκτών, οικολογικών και οικονοµικών προϊόντων, ώστε η εταιρία Lucky Liοn, να ταυτίζεται µε το όνοµα που βρίσκεται πίσω από κάθε περιβαλλοντική συνήθεια.
Στα πλαίσια λοιπόν της φιλοσοφίας της σας προσφέρει µια νέα κατηγορία για τα Ελληνικά δεδοµένα. Τα ηλεκτροκίνητα σκούτερ της Lucky Lion δεν χρειάζονται αλλαγές λαδιών, µπουζί, φίλτρα, αλυσίδες, ιµάντες ρυθµίσεις του κινητήρα κτλ. Ουσιαστικά δεν χρειάζεται καµία συντήρηση πλην της αντικατάστασης των αναλώσιµων υλικών (τακάκια, υγρά φρένων και λάστιχα).
Με τον εξοπλισµό προηγµένης τεχνολογίας και ελέγχων που διαθέτουµε, παράγουµε σύµφωνα µε το ποιοτικό σύστηµα IS09001 :2000. Πατήστε γκάζι στην προστασία του περιβάλλοντος.
Εκτός από το περιβάλλον κάνει ευτυχισµένους και τους ιδιοκτήτες του που εξοικονοµούν από καύσιµα, έξοδα συντήρησης και τέλη κυκλοφορίας.

ΒΑΛΤΟ ΣΤΗ ΠΡΙΖΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.