|
Στοιχεία επιχείρησηςΣτοιχεία Επιχείρησης
SOCCER CENTER - Ποδοσφαιρικό κέντρο - Logo
Κατηγορίες: Ποδόσφαιρο
Προβολές: 5706
ΠεριγραφήΠεριγραφή

Τον Μάρτιο του 1999 άρχισε την λειτουργία της η ακαδημία Α.Σ Κανονιέρηδες. Στην αρχή λειτούργησε ως ιδιωτική ακαδημία με την επωνυμία «football planet» στις εγκαταστάσεις του ομώνυμου αθλητικό κέντρου. Το 2004 η ακαδημία αναγνωρίστηκε ως επίσημο σωματείο στη δύναμη της Ε.Π.Σ.Μ και της Ε.Π.Ο με την επωνυμία Α.Σ Κανονιέρηδες και από τότε και έπειτα στεγάζεται στις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις συλλόγου που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη, στο «Mountas Soccer Center». Στο κέντρο αυτό υπάρχουν 3 γήπεδα 5Χ5, 1 γήπεδο 9Χ9 πλαστικό και 2 γήπεδα 11Χ11 με φυσικό χόρτο. Επίσης, υπάρχουν ξεχωριστά αποδυτήρια για την ακαδημία, γυμναστήριο, αίθουσα προβολής βίντεο, αναψυκτήριο, μπουτίκ αθλητικών ειδών και άνετο παρκινγκ.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 

Η σωματική, πνευματική και ψυχική διάπλαση των παιδιών του συλλόγου διαμέσου της σωματικής και πνευματικής ασκήσεως στο άθλημα του ποδοσφαίρου, είναι η φιλοσοφία της ακαδημίας για τα παιδιά που αθλούνται στα τμήματα της ειδικά μέχρι την ηλικία του παιδικού τμήματος.

 

Από εκεί στόχος της ακαδημίας είναι η δημιουργία και προώθηση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στο γενικότερο Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χώρο.

 

Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε και το ανδρικό τμήμα που αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές που είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου πλέον.

 

 

Για περισσότερες πληροφορείες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.kanonierides.gr
ΧάρτηςΣτον Χάρτη
ΦωτογραφίεςΦωτογραφίες
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
Φωτογραφία επιχείρησης
ΠροσφορέςΠροσφορές
Πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να παρακολουθείτε την επιχείρηση. Είσοδος ή Εγγραφή
ΕπικοινωνίαΕπικοινωνία
  • Όνομα:
  • E-mail
  • Τηλέφωνο:
  • Το μήνυμά σας:
Εξυπηρέτηση πελατών
+30 69 50030050
Σύνθετη αναζήτηση
Νομός
Πόλη
Κατηγορία
Υποκατηγορία
Like us on facebook