PIONEER Gragney London

Ερίνη Αντωνία
Ανδρικά Ενδύματα - Υποδήματα Ανδρικά Ενδύματα - Υποδήματα

Περιγραφή




H PIONEER GRAGNEY LONDON στη Θεσσαλονίκη, ένα απόκτημα που συμπληρώνει ολοκληρωμένα πλέον τον κύκλο του παγκόσμια αναγνωρισμένου ανδρικού ενδύματος στη πόλη μας.

H PIONEER GRAGNEY LONDON παρουσιάζει νέες δημιουργίες, εμπνευσμένες από το δυναμικό ζωγραφικό έργο του CARAVAGGIO,του μεγάλου δημιουργού της Ιταλικής Αναγέννησης.

Νέα υπέροχα σχέδια με εντυπωσιακή γραμμή και διακεκριμένη επιμέλεια στην εκτέλεση, ειδικά μελετημένα από τους δημιουργούς της GRAGNEY LONDON, συνθέτουν την νεα collection για τον άνδρα του 2010.


Με πρώτη ύλη τα καλύτερα υφάσματα της Ευρώπης και με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής η PIONEER GRAGNEY LONDON, προτείνει ρούχα πρωϊνά - απογευματινά, σπόρ και κλασσικά, αλλά και μια ολοκληρωμένη συλλογή από αξεσουάρ που αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό στο σωστό ανδρικό ντύσιμο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.